Γιώργος Λιάγκας: Εξόρμηση με τους γιους του - Φώτο από τον Μαίναλο

Εξόρμηση για τον Γιώργο Λιάγκα και τους γιους του.

Γιώργος Λιάγκας: Εξόρμηση με τους γιους του - Φώτο από τον Μαίναλο

Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο πέρασε ο δημοσιογράφος με τους γιους του, Γιάννη και Δημήτρη.

Αφήνοντας για λίγο πίσω την καθημερινότητα και τη ρουτίνα τους, μπαμπάς και γιοι ταξίδεψαν μέχρι τον νομό Αρκαδίας για να ξεσκάσουν, να κάνουν ιππασία και να απολαύσουν το φαράγγι του Λούσιου ποταμού.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα από τα πιο επιβλητικά φαράγγια της Ελλάδας. Ο Γιώργος Λιάγκας, έκανε ιππασία στην περιοχή του Μαίναλου, του βουνού της Πελοποννήσου μαζί με τα δυο του αγόρια και ήπιαν νερό από μια φυσική πηγή. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες ο Γιάννης και ο Δημήτρης, απόλαυσαν τη μαγευτική Ελάτη και τη μοναδική ομορφιά του δάσους του Μαίναλου.

Φωτογραφίες και βίντεο, δημοσίευσε ο δημοσιογράφος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας πόσο όμορφα πέρασαν αλλά και την ομορφιά που κρύβουν τα ελληνικά βουνά και φαράγγια.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το φαράγγι που έχει μήκος 15 χιλιομέτρων διατρέχεται από τον ποταμό Λούσιο. Κατά τη μυθολογία, ονομάστηκε έτσι επειδή στις παγωμένες πηγές του έλουσαν τον νεογέννητο Δία οι νύμφες Νέδα, Αγνώ και Θεισόα.

Δείτε τις αναρτήσεις τους παρακάτω. Εμείς από την πλευρά μας θα σας προτείνουμε να κάνετε μια εκδρομή στην όμορφη Αρκαδία με τα παιδιά σας. Θα απολαύσετε μια καταπληκτική θέα και θα δημιουργήσετε όμορφες αναμνήσεις με την οικογένειά σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved