Φαίη Σκορδά: Σε ποιο άθλημα συνοδεύει τον μικρό της γιο (εικόνες)

Απαθανάτισε τον Δημήτρη λίγο πριν ξεκινήσει την προπόνηση.

Φαίη Σκορδά: Σε ποιο άθλημα συνοδεύει τον μικρό της γιο (εικόνες)

Το καθημερινό πρόγραμμα της Φαίης Σκορδά δεν διαφέρει σημαντικά από αυτό των υπόλοιπων μαμάδων.

Μετά το τέλος της εκπομπής και της σύσκεψης που ακολουθεί, επιστρέφει σπίτι όπου την περιμένουν οι γιοι της. Διαβάσματα και δραστηριότητες είναι σε ημερήσια διάταξη.

Ενεργό ρόλο έχει και ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος όπως έχει πει σε συνέντευξή του στην Ναταλία Γερμανού, δεν είναι ο μπαμπάς του Σαββατοκύριακου. Απεναντίας, βλέπει καθημερινά τους γιους του, ενώ τα Σαββατοκύριακα ανάλογα με τον καιρό, πηγαίνουν συνήθως για μπάνιο ( μην ξεχνάτε ότι τόσο ο ίδιος όσο και τα παιδιά του είναι χειμερινοί κολυμβητές).


https://www.instagram.com/p/CV77oz-KByK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών

Τόσο ο Γιάννης όσο και ο Δημήτρης πέρα από το κολύμπι , έχουν κατά καιρούς κάνει κι άλλα αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο.

O Δημήτρης ασχολείται επίσης με το Tae Kwon Do αλλά και το τένις. Ειδικά στο τελευταίο τον συνοδεύει πολλές φορές η μαμά του και μάλιστα τον έχει απαθανατίσει τη στιγμή που , κρατώντας τη ρακέτα, πηγαίνει στο γήπεδο για την προπόνηση.

Για ακόμα μια φορά λοιπόν η Φαίη Σκορδά δεν μπόρεσε να αντισταθεί και φωτογράφισε τον μικρό της γιο λίγο πριν ξεκινήσει το μάθημα του τένις.

dimitris liagas

Αντί άλλου σχολίου πρόσθεσε μια καρδιά στην φωτογραφία.

Τι προσφέρει το τένις στο παιδί

Σύμφωνα με την Gabriella Maria Precup, το τένις είναι ένα άθλημα που ακόμη και παιδιά ηλικίας 4 ετών μπορούν να ακολουθήσουν.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί ένα προπονητής έχουν εκπαιδευτικό και συνάμα ευχάριστο και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, ώστε ένα παιδί αυτής της ηλικίας να αγαπήσει το άθλημα αυτό. Μέσα από τα παιχνίδια και τις φυσικές ασκήσεις, ένα παιδί αναπτύσσει δύναμη, ταχύτητα, ευλυγισία και αντοχή ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται η κινητική ανάπτυξη και ο σωστός νευρομυικός συντονισμός.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί κι άλλες φωτογραφίες των παιδιών της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα από τις δραστηριότητές τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved