Αντελίνα Βαρθακούρη: Η throwback φωτογραφία αγκαλιά με την νεογέννητη Μελωδία

« Εγώ 26 ετών και η Μελωδία 5 ημερών», ήταν το σχόλιό της.

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η throwback φωτογραφία αγκαλιά με την νεογέννητη Μελωδία

Η Αντελίνα Βαρθακούρη απέχει αυτή τη σεζόν από την τηλεόραση κι έχει περισσότερο χρόνο για την οικογένειά της, που είναι έτσι κι αλλιώς, προτεραιότητά της.

Παρότι είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο ευρύ κοινό, αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις στα social media επιλέγοντας να ανεβάζει κατά καιρούς ορισμένα insta stories.

Σε ένα από αυτά δημοσίευσε μια φωτογραφία της μόλις πέντε ημέρες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, της Μελωδίας. Ήταν μόλις 26 ετών, μελαχρινή και είχε στην αγκαλιά την 5 ημερών κόρη της.

adelina varthakouri me kori

Η Μελωδία είναι πλέον 11 ετών και όπως είχε γράψει με αφορμή τα γενέθλιά της η μαμά της:

«Σαν χθες μου φαίνεται που την είδα να γεννιέται, να παίρνει την πρώτη της ανάσα και την κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου…το πρώτο μου παιδί!
Χθες η Μελωδία μου έγινε 11 ετών και είμαι τοοοόσο περήφανη για εκείνη.
Να είσαι ευτυχισμένο παιδί μου, να αγαπηθείς στη ζωή σου όπως σου αξίζει, να αγαπάς με πάθος και να μην τσιγκουνεύεσαι την αγάπη, κυρίως όμως να είσαι καλός άνθρωπος…όλα τα υπόλοιπα θα δουλέψεις και θα τα δημιουργήσεις…την ανθρωπιά σου όμως και το χαμόγελό σου μην τα χάσεις ποτέ για κάνεναν γιατί στο τέλος αυτά μένουν.
Χρόνια πολλά Μελωδία μου».


https://www.instagram.com/p/CSlgssCIdIq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Αντελίνα Βαρθακούρη με τον σύζυγό της Χάρη, έχουν ακόμα μια κόρη την Λιόνα, 9 ετών. O γνωστός τραγουδιστής που είναι πιο δραστήριος στα social media, έχει μοιραστεί με τους followers του υπέροχες φωτογραφίες της οικογένειάς του.

Δείτε μερικές από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved