Χριστίνα Μπόμπα: Οι δίδυμες παίζουν στο καθιστικό ( εικόνες)

Είναι ενθουσιασμένες με το καθισματάκι δραστηριοτήτων.

Χριστίνα Μπόμπα: Οι δίδυμες παίζουν στο καθιστικό ( εικόνες)

Τρέχει και δεν φτάνει τη περίοδο αυτή η Χριστίνα Μπόμπα. Γιατί το να κάνεις μετακόμιση με δύο μωρά κάθε άλλο παρά εύκολη και απλή υπόθεση είναι.

Όπως ανακοίνωσε η γλυκιά μαμά, μετακομίζουν ξανά και παρότι μια μετακόμιση προκαλεί αναστάτωση δεν χάνει το χαμόγελό της.


https://www.instagram.com/p/CV4tRACo80C/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι έμενε στην Πεύκη και το καλοκαίρι του 2019, μετακόμισε στο Κολωνάκι. Μετά και τον ερχομό των διδύμων αλλά και άλλων παραγόντων, πήρε την απόφαση να μετακομίσει ξανά.

Παιχνίδι με τις δίδυμες

Η Χριστίνα Μπόμπα, τώρα που οι δίδυμες είναι τεσσάρων μηνών, έχει τη δυνατότητα να τις αφήνει λίγες ώρες για να κάνει ορισμένες δικές της δουλειές ή να φροντίζει τον εαυτό της.

Με το που επιστρέφει όμως σπίτι ασχολείται αποκλειστικά με την Αριάνα και τη Φιλίππα. Μάλιστα οι μικρές μπορούν πλέον να περνούν χρόνο παίζοντας στο καθισματάκι τους, όπως μας έδειξε η γνωστή μαμά.

bompa didimes

Κι επειδή δέχτηκε πολλές ερωτήσεις έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν είναι στράτα αλλά καθισματάκι.

bompa didimes1

Είναι ασφαλές ή όχι να χρησιμοποιούν τα μωρά στράτες;

Τα τελευταία χρόνια οι ειδικοί συνιστούν στις μητέρες να αποφεύγουν τις περπατούρες, τις στρατούλες όπως είναι επίσης γνωστές. Εκτός του ότι αποτελούν μία από τις πιο συχνές αιτίες βρεφικών ατυχημάτων, έχει αποδειχτεί ότι η χρήση της περπατούρας καθυστερεί κατά δύο έως τρεις μήνες τη βάδιση του μωρού.

Και αυτό επειδή το παιδί μπορεί να μετακινηθεί κουνώντας τα ποδαράκια του, χωρίς όμως να τα στηρίζει και να βάζει βάρος στο πάτωμα.
Το μόνο που στηρίζει είναι το βάρος του στο κάθισμα της περπατούρας και χάρη στις ρόδες, μετακινείται.

Αυτό όμως καθυστερεί το ανεξάρτητο περπάτημά του. Δεν στηρίζεται στα δικά του πόδια αφού δεν του είναι απαραίτητο καθώς έτσι κι αλλιώς μετακινείται.

Ωστόσο, αρκετοί παιδίατροι δεν είναι τόσο αρνητικοί στη χρήση της στράτας λόγω της μεγάλης γκάμας προιόντων που υπάρχει στην αγορά και επιτρέπει τους γονείς να επιλέξουν εκείνη που είναι κατάλληλη για το παιδί τους.

O κάθε γονιός επιλέγει αυτό που θεωρεί καλύτερο για το παιδί του κι αυτό κάνει και η Χριστίνα Μπόμπα η οποία μοιράζεται πολλές στιγμές με τις δίδυμες στο instagram. Πάρτε μια γεύση στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved