Δούκισσα Νομικού: Δείτε τι έκανε στο σπίτι όταν κοιμήθηκαν τα παιδιά

Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό της.

Δούκισσα Νομικού: Δείτε τι έκανε στο σπίτι όταν κοιμήθηκαν τα παιδιά

Οι περισσότερες μαμάδες προσπαθούν να αξιοποιήσουν το χρόνο που κοιμούνται τα παιδιά για να κάνουν πράγματα για τον εαυτό τους.

Μπορεί να είναι ένα χαλαρωτικό μπάνιο, μια μάσκα ομορφιάς ( λέμε τώρα), ένα ποτήρι κρασί, μια ταινία.

Η Δούκισσα Νομικού πάλι επέλεξε να βάψει τα μαλλιά της. Μόλις κοιμήθηκαν τα δυο της παιδιά, ξεκίνησε η... επιχείρηση βάψιμο ρίζας.

Μάλιστα ανέβασε σε insta story και το σχετικό στιγμιότυπο.

doukissa

Προτεραιότητα η οικογένειά της

Για τη Δούκισσα Νομικού η οικογένειά της αποτελεί προτεραιότητα. Όπως έχει πει στο παρελθόν, έχει έναν ιδιαίτερα υποστηρικτικό σύζυγο που την βοηθά με τα παιδιά, κι όταν λείπει, αναλαμβάνει εκείνος.

Όσον αφορά τον ελεύθερο χρόνο, είναι περιορισμένος, προσπαθεί όμως να τον …δημιουργεί. Για παράδειγμα, θα ξυπνήσει πριν από τα παιδιά για να κάνει την γυμναστική της κι όταν κοιμηθούν κάνει τα beaute της. Αν αντέχει και δεν την πάρει ο ύπνος, θα προσπαθήσει να διαβάσει και καμιά σελίδα από ένα βιβλίο.


https://www.instagram.com/p/CP8MWeAjIDD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γιατί είναι σημαντικό να φροντίζει μια μαμά τον εαυτό της

Είναι τόσο εύκολο να σταματήσει μια μαμά να φροντίζει τον εαυτό της. Αλλά όταν σταματήσει να το κάνει δεν θα απολαμβάνει την μητρότητα, δεν θα την ευχαριστιέστε.
Μια μαμά που είναι ξεκούραστη, τρώει υγιεινά, γυμνάζεται, διατηρεί στενές σχέσεις με φίλους και παίρνει βοήθεια όταν συνειδητοποιεί ότι δεν αντέχει άλλο, μπορεί να γίνει καλύτερη μητέρα . Το να φροντίζει λοιπόν μια μαμά τον εαυτό της δεν είναι εγωισμός…

Η Δούκισσα Νομικού προσπαθεί να είναι μια καλή μαμά , ξεκινώντας από την φροντίδα του εαυτού τους. Κι αν κρίνουμε από το χαμόγελο ευτυχίας που τη συνοδεύει σε κάθε της ανάρτηση με τα παιδιά, τα καταφέρνει καλά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved