Σωτήρης Κοντιζάς: Οι δύο νέες φωτογραφίες με τα παιδιά του, Αριάνα και Κένζι

Τα στιγμιότυπα με τα παιδιά του απαθανάτισε ο γνωστός σεφ κατά τη διάρκεια της βόλτας τους.

Σωτήρης Κοντιζάς: Οι δύο νέες φωτογραφίες με τα παιδιά του, Αριάνα και Κένζι

Ο Σωτήρης Κοντιζάς διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή. Αν και ενεργός στα social media, σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών ή της συζύγου του. Εξαίρεση αποτελούν οι λιγοστές αναρτήσεις που έχει κάνει κατά καιρούς, όπως η παρακάτω που δημοσίευσε από τις καλοκαιρινές του διακοπές.

sotiris kontizas fotografies paidia volta 1

Ο γνωστός σεφ έχει τρία παιδιά, δύο κορίτσια κι ένα αγόρι. Το νεότερο μέλος της οικογένειας, η μικρή του κόρη το όνομα της οποίας ακόμα παραμένει άγνωστο, γεννήθηκε τον Νοέμβρη του 2020 και σε μερικές μέρες θα γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια.

«Είναι καλά, είναι ένα μικρό μωρό σε σύγκριση και με τα δύο πρώτα. Γεννήθηκε 2.510 γραμμάρια. Ο Κένζι ήταν 3.800 γραμμάρια. Η Αριάνα ήταν 3.300 γραμμάρια. Είχαμε ένα άγχος με το βάρος του, όμως πήγαν όλα καλά. Μη με ρωτήσετε σε ποιον μοιάζει. Είναι σαν την Αριάνα με τα χρώματα του Κένζι. Γεννήσαμε φυσιολογικά. Η Δέσποινα είναι μια χαρά. Θηλάζει από την πρώτη στιγμή. H Αριάνα είχε ζητήσει κοριτσάκι» είχε γράψει μερικές ώρες μετά τη γέννησή της δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία.

sotiris kontizas fotografies paidia volta 8

Την πιο πρόσφατη ανάρτηση με την μικρή του κόρη έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς λίγες μέρες πριν, ενώ ακολούθησαν και φωτογραφίες με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του.
Ο γνωστός σεφ βγήκε βόλτα με την Αριάνα και τον Κένζι και τους φωτογράφισε, αποφεύγοντας όπως πάντα να δείξει τα πρόσωπά τους.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί μαζί με παλαιότερες φωτογραφίες του που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς ο γνωστός σεφ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved