Christiano Ronaldo ξανά μπαμπάς με δίδυμα - Η ανακοίνωση στο Instagram

Δεύτερη φορά δίδυμα για τoν Christiano Ronaldo.
Christiano Ronaldo ξανά μπαμπάς με δίδυμα - Η ανακοίνωση στο Instagram

Ο άσσος του ποδοσφαίρου, Christiano Ronaldo, εδώ και λίγες ώρες γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι θα γίνει μπαμπάς για τέταρτη φορά αποκτώντας δίδυμα.

Ο ίδιος και η σύντροφός του, Georgina Rodríguez, θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά αποκτώντας δίδυμα. Να σας θυμίσουμε ότι ο Ronaldo έχει έναν γιο, τον Cristiano Jr., (η μητέρα μέχρι και σήμερα είναι άγνωστη), την Eva Maria Dos Santos, κόρη που απέκτησε μαζί με την Georgina και τα δίδυμα Alana Martina και Mateo που απέκτησε μαζί με παρένθετη μητέρα.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι περιμένουμε δίδυμα. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες αγάπη! Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε", έγραψαν από κοινού συνοδεύοντας την ανάρτησή τους με το hashtag #blessed δηλαδή, ευλογημένοι!

Στην πρώτη φωτογραφία τους το ζευγάρι κρατά τον υπέρηχο των διδύμων και στην δεύτερη ο περήφανος μπαμπάς, ποζάρει με τα τέσσερα παιδιά του.


https://www.instagram.com/p/CVk29cSI-2E/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη και όμορφη οικογένεια, όπου καθημερινά δημοσιεύουν στιγμιότυπα από τη ζωή τους. Δείτε μερικά από αυτά, παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved