Ελένη Χατζίδου: Εκκολαπτόμενη pastry chef η κόρη της (εικόνες)

Η μικρή Μελίτα φτιάχνει κέικ και η Ελένη Χατζίδου την απαθανατίζει.

Ελένη Χατζίδου: Εκκολαπτόμενη pastry chef η κόρη της (εικόνες)

Η Ελένη Χατζίδου είναι πολύ ενεργή στα social και καθημερινά μοιράζεται στιγμιότυπα με την κορη της, Μελίτα. To κοριτσάκι έγινε δύο ετών τον περασμένο Σεπτέμβρη και τρελαίνει τους γονείς της με τα καμώματά της.

Είναι πλέον σε μία ηλικία που λέει τις πρώτες λέξεις και προτάσεις και εξερευνά ό,τι υπάρχει γύρω της. Λατρεύει τα παιχνίδια και τις δημιουργικές δραστηριότητες, όπως η μαγειρική. Η Μελίτα πολύ συχνά μαγειρεύει με τη μαμά της, παίζει με τα κουζινικά και πρόσφατα μάλιστα έφτιαξε και κέικ.

Η Ελένη Χατζίδου απαθανάτισε τα στιγμιότυπα και τα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

hatidou melita keik 3

Μαγειρική - Μία ωφέλιμη δραστηριότητα για τα παιδιά

Η μαγειρική είναι μία δραστηριότητα μέσα από την οποία τα παιδιά ανακαλύτουν τη χαρά της δημιουργίες, εξασκούν τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες και εξοικειώνονται με τα διάφορα τρόφιμα.

Επιπλέον, τα παιδιά που ασχολούνται με τη μαγειρική έχουν περισσότερες πιθανότητες να υιοθετήσουν υγιεινές διατροφικές συνήθειες σύμφωνα με τους ειδικούς. Ένα ακόμα όφελος για γονείς και και παιδιά είναι ότι μαγειρεύοντας μαζί με το παιδί περνάτε χρόνο μαζί και ενισχύετε το μεταξύ σας δέσιμο.

Δείτε ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα με την μικρή Μελίτα να φτιάχνει κέικ αλλά και άλλες ακόμα φωτογραφίες της, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved