Γιώργος Καραμίχος: Δημοσίευσε σπάνιες φωτογραφίες με την 22χρονη κόρη του

Μπαμπάς και κόρη ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Γιώργος Καραμίχος: Δημοσίευσε σπάνιες φωτογραφίες με την 22χρονη κόρη του

Ο Γιώργος Καραμίχος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, θεατρικές παραστάσεις και είναι πολύ αγαπητός στο κοινό.

Για ένα διάστημα είχε ζήσει στο εξωτερικό από όπου και επέστρεψε περίπου δύο χρόνια πριν για να πρωταγωνιστήσει στην καθημερινή, τηλεοπτική σειρά του Αντέννα "Ήλιος" όπου και τον απολαμβάνουμε μέχρι και σήμερα.


https://www.instagram.com/p/CEUTzXRggEF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, ο Γιώργος Καραμίχος διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ. Ο ηθοποιός έχει δύο παιδιά, τον 8χρονο Ντιέγκο Τζον και την 22χρονη Ρεγγίνα, την οποία απέκτησε όταν ο ίδιος ήταν μόλις 24 ετών.

Σε παλαιότερες συνεντεύξεις του, έχει αναφέρει ότι αν και έγινε μπαμπάς αναπάντεχα και σε μικρή ηλικία, είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής του.


https://www.instagram.com/p/CFoaKNAgje3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι αναρτήσεις με την κόρη του στο Instagram

Ο ηθοποιός σπάνια αναρτά φωτογραφές με τα παιδιά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μία εξαίρεση έκανε πρόσφατα δημοσιεύοντας μία σειρά από φωτογραφίες με την κόρη του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η 22χρονοη Ρεγγίνα ζει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ολλανδία, όπου σπουδάζει σχεδιασμό και ανάπτυξη ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Μπαμπάς και κόρη βρέθηκαν στη Δανία και φωτογραφήθηκαν μαζί.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ηθοποιός στην gallery που ακολουθεί, μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει και η ίδια η Ρεγγίνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved