Ετεοκλής Παύλου: Η τρυφερή ανάρτηση για την κόρη και την μητέρα του

Η μαμά και η κόρη του Ετεοκλή Παύλου είχαν χθες την ονομαστική τους εορτή.

Ετεοκλής Παύλου: Η τρυφερή ανάρτηση για την κόρη και την μητέρα του

Μία πολύ τρυφερή ανάρτηση για τις Δήμητρες της ζωής του έκανε χθες ο Ετεοκλής Παύλου. Αυτές δεν είναι άλλες από την μητέρα και την κόρη του, η οποία έχει βαπτιστεί με δύο ονόματα, Μελίτα - Δήμητρα.

"Η Μαμα Δήμητρα με έφερε στην ζωή και η Μελιτα-Δήμητρα μου ξανά έδωσε ζωη…

Χρόνια πολλά και στις δυο σας… ευχομαι η μικρη να πάρει την σοφια και την υπομονή της μεγάλης και η μεγάλη να πάρει λίγο από την ανεμελιά της μικρής…" έγραψε στο Instagram ανήμερα του Αγίου Δημητρίου και δημοσίευσε δύο φωτογραφίες.

Στην πρώτη ποζάρει ο ίδιος στον φακό έχοντας αγκαλιά την κόρη του...

eteoklis paulou mama kori giorti 3

...και στη δεύτερη, η μητέρα του κρατά στην αγκαλιά της την εγγονή και συνονόματή της.

eteoklis paulou mama kori giorti 2

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε δημόσια για τη μαμά του. Τελευταία φορά ήταν τον περασμένο Σεπτέμβρη με αφορμή μία οικογενειακή φωτογραφία που τράβηξαν στον γάμο του με την Ελένη Χατζίδου.

"Όλα ξεκίνησαν από την Κ.Δήμητρα την Μανούλα μου,το φόρεμα της σε απόχρωση του μπλε γεγονός καθόλου τυχαίο αφου ανέκαθεν μου θύμιζε τη θάλασσα…Μαγευτική,γαλήνια,ήρεμη,υπομονετική και δυνατη,ικανή να σπασει ακόμα και την πέτρα όσο χρόνο και αν χρειαστει.Ακόμα και ο πιο μεγάλος άντρας θα γονάτιζε μπροστά στο μεγαλείο της ψυχής της." είχε γράψει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

eteoklis paulou mama kori giorti 1

Ετεοκλής Παύλου - Ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς

Ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς και αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή μετά τη γέννηση της κόρης τους. Οι φωτογραφίες που δημοσίευε ο ίδιος και η Ελένη Χατζίδου ήταν υπέροχες και τώρα πια που η Μελίτα έχει μεγαλώσει, οι δυο τους έχουν αναπτύξει μία δυνατή και πολύ ιδιαίτερη σχέση.

eleni xatzidou

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου με την μικρή Μελίτα, είναι κάτι παραπάνω από απολασυτικές και στην gallery που ακολουθεί, έχουμε συνετρώσει μερικές από τις αγαπημένες μας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved