Φαίη Σκορδά: Περήφανη δείχνει το μετάλλιο του γιου της

Γεμάτη περηφάνια η Φαίη Σκορδά έδειξε το μετάλλιο του γιου της.

Φαίη Σκορδά: Περήφανη δείχνει το μετάλλιο του γιου της

Και οι δυο γιοι της ασχολούνται από πολύ μικρά με την κολύμβηση. Βλέπετε ο μπαμπάς, Γιώργος Λιάγκας, γνωρίζει πολύ καλό κολύμπι, του αρέσει η θάλασσα, είναι χειμερινός κολυμβητής και τα ταλέντα του φαίνεται ότι πήραν και τα δυο του παιδιά.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο δημοσιογράφος έχει δείξει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πόσο καλοί κολυμβητές είναι οι δυο γιοι του, Γιάννης και Δημήτρης.

Εκτός από καλοί κολυμβητές είναι και χειμερινοί κολυμβητές. Να σας θυμίσουμε τον περσινό χειμώνα που αρκετές φορές ο Γιώργος Λιάγκας είχε κάνει αναρτήσεις από τη θάλασσα της Βουλιαγμένης με τα δυο παιδιά να πέφτουν στο παγωμένο νερό και μάλιστα να το απολαμβάνουν.


https://www.instagram.com/p/CM9dKjWg6uw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/p/CJN94qbAw3O/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Φαίη Σκορδά, μπορεί να μην έχει κάνει ποτέ αναρτήσεις δείχνοντας το ταλέντο των παιδιών στην στην κολύμβηση, σαν περήφανη όμως μαμά είχε δείξει αρκετές φορές πως τα πάει για μάθημα και πως βρίσκεται κοντά τους σε κάθε προπόνηση. Προπόνηση που όπως φαίνεται χάρισε ένα μετάλλιο στον γιο της και εκείνη γεμάτη περηφάνια το έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους, συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια μπλε καρδιά.

skorda kolimvisi 5

Και ποια μαμά δεν θα αισθανόταν περήφανη, αν το παιδί της γυρνούσε στο σπίτι με ένα μετάλλιο, έτσι δεν είναι;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved