Η Ειρήνη Κολιδά σκάλισε κολοκύθα παρέα με τον γιο της - Δείτε φώτο

  • Η Ειρήνη Κολιδά γιορτάζει το Halloween
  • Βίντεο με αναλυτικές οδηγίες
  • Πώς θα σκαλίσετε μια κολοκύθα για το Halloween - Εικόνες βήμα βήμα
Η Ειρήνη Κολιδά σκάλισε κολοκύθα παρέα με τον γιο της - Δείτε φώτο

Η Ειρήνη Κολιδά είναι από εκείνες τις μαμάδες που γιορτάζουν το Halloween. Έτσι για να κάνει ακόμη πιο συναρπαστική τη γιορτή αυτή, αγόρασε μια κολοκύθα και με τη βοήθεια του γιου της τη σκάλισε.

Όπως θα δείτε και στα στιγμιότυπα παρακάτω η ίδια σχεδιάζει, ανοίγει και σκαλίζει την κολοκύθα, έχοντας στο πλευρό της τον καλύτερο βοηθό. Τον γιο της Αλέξανδρο.

eirini kolida gios alexandros kolokutha 7

Πώς θα σκαλίσετε μια κολοκύθα για το Halloween

Δεν υπάρχει πιο χαρακτηριστικό σύμβολο για το Halloween από την κολοκύθα.

Στο εξωτερικό μάλιστα η επιλογή της κατάλληλης (ή των κατάλληλων) κολοκύθας και ο τρόπος που θα αποφασίσει κανείς να τη διακοσμήσει είναι από τις πιο διασκεδαστικές παραδόσεις. Το ίδιο έχει αρχίσει να συμβαίνει και στην χώρα μας, με τις μαμάδες και τα παιδιά να διαλέγουν κολοκύθες για να διακοσμήσουν τα σπίτια τους.

Όσοι έχουν σκαλίσει κολοκύθες ξέρουν ότι είναι πολύ πιο δύσκολο απ' ότι φαίνεται και πολύ πιο ακατάστατο από ότι δείχνει. Ωστόσο, αξίζει η προσπάθεια μιας και θα περάσετε όμορφο και διασκεδαστικό χρόνο με τα παιδιά σας.

Βίντεο με αναλυτικές οδηγίες

Για να σας βοηθήσουμε να σκαλίστε την κολοκύθα των ονείρων σας παρακάτω θα βρείτε ένα αναλυτικό βίντεο. Δείτε το πολλές φορές και έπειτα αρχίστε να σκαλίζετε τη δική σας κολοκύθα.



Κάντο όπως η Ειρήνη Κολιδά

Η Ειρήνη Κολιδά μέσα από την ανάρτησή της, έκανε αυτή τη διαδικασία να μοιάζει παιχνιδάκι. Δείτε τα βήματα που ακολούθησε και κάντε ότι έκανε με τον γιο της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved