Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η κόρη της δημιουργεί στην κουζίνα – Τι έφτιαξε

Εκκολαπτόμενη σεφ η 8χρονη κόρη της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Νάγια.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η κόρη της δημιουργεί στην κουζίνα – Τι έφτιαξε

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία εργαζόμενη μαμά σαν όλες τις άλλες. Καθημερινά προσπαθεί να συνδυάσει δουλειά και οικογένεια και μετά το τέλος των επαγγελματικών υποχρεώσεών της, επιστρέφει στο σπίτι της για να περάσει με τα παιδιά και τον σύζυγό της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

Η παρουσιάστρια συχνά-πυκνά μοιράζεται στιγμιότυπα από τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες που κάνει με τις κόρες και τον γιο της. Τις περισσότερες φορές δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο σε Instagram Stories και το ίδιο έκανε και χθες το βράδυ.

Η μεγάλη κόρη της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού, Νάγια, μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε ένα... εναλλακτικό σάντουιτς με λουκάνικο, μουστάρδα και κέτσαπ. Και λέμε εναλλακτικό, όχι τόσο για τα υλικά που επέλεξε να βάλει, αλλά για το ιδιαίτερο σερβίρισμα. Τη δημιουργία της κόρης της απαθανάτισε η διάσημη μαμά και την έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους σχολιάζοντας; «Όταν η Νάγια δημιουργεί…».

stamatina tsimtsili kori kouzina suntagi

Ποια τα οφέλη της μαγειρικής για τα παιδιά;

Για τα παιδιά η μαγειρική είναι μία ενδιαφέρουσα και πολύ δημιουργική δραστηριότητα. Δεν έχει σημασία εάν θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε κουλουράια ή εάν θα φτιάξουν μόνα τους το τοστ. Περνώντας χρόνο στην κουζίνα, το παιδί ανακαλύπτει τη χαρά της δημιουργίας, μαθαίνει να χρησιμοποιεί τη φαντασία του και εξοικειώνεται με τροφές και άλλα υλικά.

Η μαγειρική έχει οφέλη για τα παιδιά και μακροπρόθεσμα σύμφωνα με έρευνες. Η εξοικείωση με τροφές, συνταγές, κ.α. από μικρή ηλικία αυξάνει τις πιθανότητες το παιδί να έχει σωστές και υγιεινές διατροφικές συνήθειες και μεγαλώνοντας.

Τέλος, η μαγειρική μαζί με το παιδί, είναι μία εξαιρετική ιδέα για να περάσετε χρόνο μαζί, να διασκεδάσετε και μέσα από αυτήν την δραστηριότητα να μιλήσετε στα παιδιά για τη σημασία της υγιεινής διατροφής και τα χαρακτηριστικά του κάθε τρόφιμου.

Εκκολαπτόμενη σεφ η 8χρονη Νάγια

Να σας θυμίσουμε ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που βλέπουμε δημιουργία της μικρής Νάγιας στην κουζίνα. Λίγους μήνες πριν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας είχε δείξει γεμάτη περηφάνεια τη γλυκιά κρέπα με την σοκολάτα και τις φράουλες που έφτιαξε η κόρη της.

glukia krepa stamatina

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει Σταματίνα Τσιμτσιλή με τα παιδιά της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved