Μελλοντική Ολυμπιονίκης η κόρη των Πετρούνια-Μιλλούση - Δείτε φώτο

Μια εκκολαπτόμενη Ολυμπιονίκης η μικρή Σοφία, δείτε πώς την φωτογράφησαν οι γονείς της.

Μελλοντική Ολυμπιονίκης η κόρη των Πετρούνια-Μιλλούση - Δείτε φώτο

Η μικρή Σοφία πόζαρε στον φωτογραφικό φακό των γονιών της τη στιγμή που η ίδια απένειμε στον εαυτό της το 5ο Ολυμπιακό Χάλκινο Μετάλλιο, που κέρδισε ο Λευτέρης Πετρούνιας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο πριν λίγους μήνες.

Μάλιστα με χιούμορ φαίνεται να γράφει επάνω στην φωτογραφία: "Την απονομή την έκανε μόνη της λόγω μέτρων Covid", ενώ πιο πάνω διακρίνεται και το υστερόγραφο: "Λένε πως όταν έχεις πιπίλα δεν χρειάζεσαι μάσκα!".

petrounias kori

Οι δύο αθλητές, συχνά κάνουν αναρτήσεις από την καθημερινότητα με τις δυο κόρες τους. Μάλιστα πρόσφατα ο Λευτέρης Πετρούνιας, απαθανάτισε με το κινητό του τηλέφωνο την Βασιλική Μιλλούση, να κάνει μαθήματα στην μικρή Λένια. Όπως θα δείτε η μόλις 10 μηνών κορούλα της, κρατιέται για μερικά δευτερόλεπτα από την μπάρα που τη βάζει η μαμά της. Για να προλάβουμε τα αρνητικά σχόλια ("Μα καλά τι κάνει; Θα πέσει το παιδί" και άλλα τέτοια) θα πούμε ότι η Βασιλική ήταν σε ετοιμότητα και με τα χέρια της ανοιχτά να την πιάσει σε περίπτωση που η Λένια, αφήσει την μπάρα.

lefteris petrounias anartiseis 5

Βρεφικά αντανακλαστικά

Τα αντανακλαστικά όπως έχουμε αναφέρει και σε πολλά άρθρα μας κατά το παρελθόν, είναι ηθελημένες κινήσεις ή δράσεις που προκαλούνται αυτόματα σε συγκεκριμένα ερεθίσματα. Τα αντανακλαστικά των μωρών βοηθούν τους ειδικούς (αλλά και τους γονείς) να διαπιστώνουν την υγιή δραστηριότητα του εγκεφάλου και του νευρικού τους συστήματος.

lefteris petrounias anartiseis 4

Όπως φαίνεται ότι η Λένια, αντιλαμβάνεται πλήρως ότι όχι μόνο μπορεί να κρατηθεί αλλά και πως θα την πιάσει η μαμά Βασιλική.

lefteris petrounias anartiseis 6
lefteris petrounias anartiseis 7

Η καθημερινότητα στο σπίτι

Τώρα που η Βασιλική Μιλλουση έχει πολλές πρόβες, μιας και έχουμε την ευκαιρία να την απολαμβάνουμε μέσα από το DWTS, ο μπαμπάς Λευτέρης, περνά πολύ χρόνο μαζί με τις κόρες του. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουν πρωινό χουζούρι και οι τρεις μαζί, παρακολουθώντας παράλληλα και τα αγαπημένα παιδικά προγράμματα των κοριτσιών.

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από τα πρωινά τους στο κρεβάτι. Μπαμπάς και κόρες το απολαμβάνουν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved