Σάββας Πούμπουρας:«Δεν την λες και σεταρισμένη» - Η ανάρτηση για την κόρη του

Δείτε τι φοράει η μικρή Κύνθια στο σπίτι.

Σάββας Πούμπουρας:«Δεν την λες και σεταρισμένη» - Η ανάρτηση για την κόρη του

Ο Σάββας Πούμπουρας για ακόμα μια φορά με την ανάρτηση που έκανε, απέδειξε ότι έχει άποψη για οτιδήποτε αφορά στην κόρη του. Ακόμα και για το ντύσιμό της.

Φωτογράφισε λοιπόν την Κύνθια με τα ρούχα που φορούσε στο σπίτι καταφέρνοντας να συνδυάσει πολλά χρώματα και στιλ.

«Δεν την λες σεταρισμενη , αλλά και πάλι, τους « ψυχαναγκασμούς της μόδας», τους έχουν μόνο οι ενήλικες. Τα παιδιά είναι αγνά», έγραψε χαρακτηριστικά για το ντύσιμό της.

boumpouras kori

Εσάς το παιδί σας επιλέγει μόνο του τα ρούχα που θα φορέσει;

Η αλήθεια είναι ότι το να διαλέγετε εσείς τα ρούχα που φοράει το μικρό σας όσο κι αν σας κουράζει σας διευκολύνει κιόλας. Γλιτώνετε χρόνο και σίγουρα θα επιλέξετε τα κατάλληλα ρούχα ανάλογα με την εποχή και τις καιρικές συνθήκες. Ωστόσο, το να επιλέγει το παιδί μόνο του τα ρούχα που θα φορέσει έχει πολλά οφέλη για την ανάπτυξη και την καλλιέργεια του χαρακτήρα του.

Για παράδειγμα , μπορεί να σας φαίνεται απλό, όμως είναι και αυτός ένας τρόπος για να αναπτύξει την κριτική του σκέψη. Η εξάσκηση είναι το παν και το να πρέπει το παιδί να επιλέξει μία από τις δεκάδες εναλλακτικές που έχει για τα ρούχα που θα φορέσει κάθε πρωί, θα το βοηθήσει να μάθει να παίρνει αποφάσεις ( δεν το λέμε εμείς αλλά οι ειδικοί)

Μαθαίνει να εκφράζεται

Το ντύσιμο είναι ένας τρόπος έκφρασης. Αφήνοντας το παιδί να επιλέξει τα ρούχα που θα φορέσει, το παρακινούμε να ανακαλύψει το προσωπικό του στυλ, τι του αρέσει και την προσωπικότητά του.

Ο Σάββας Πούμπουρας αν μη τι άλλο θέλει η κόρη του να είναι ένα ανεξάρτητο κι ευτυχισμένο παιδί και κάνει ότι μπορεί για να το επιτύχει. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι περνάει χρόνο μαζί της, κι αυτό δεν μπορεί να μπει στη ζυγαριά με οτιδήποτε άλλο.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες από καθημερινές στιγμές του γνωστού παρουσιαστή με την κόρη του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved