Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Τι ζητάει από τις κόρες της όταν φεύγει ταξίδι

Αποκάλυψε μια συνήθεια που έχει κάθε φορά που ταξιδεύει χωρίς τις κόρες της.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Τι ζητάει από τις κόρες της όταν φεύγει ταξίδι

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ταξιδεύει συχνά για επαγγελματικούς λόγους. Σε αυτά τα ταξίδια, που μπορεί να είναι μονοήμερα ή να διαρκούν αρκετές ημέρες , θέλει να έχει μαζί της κάτι από τις κόρες της.

Γι΄αυτό και έχει ζητήσει από την Βικτώρια και την Ισαβέλα να βάζουν στη βαλίτσα της κάτι που επιλέγει η καθεμιά, για να τις σκέφτεται.

Σε πρόσφατο ταξίδι της, οι κόρες της, πιστές στη συνήθειά τους, «έκρυψαν» στα πράγματα της μαμάς τους δυο αγαπημένα τους λούτρινα ζωάκια.

«Κάθε φορά όταν φεύγω ταξίδι του ζητάω να μου βάλουν κρυφά στη βαλίτσα κάτι για να τις σκέφτομαι» έγραψε χαρακτηριστικά σε insta story που ανέβασε.

elianoula1

Και φυσικά αυτά τα χαριτωμένα λούτρινα, με τη μυρωδιά από τις κόρες της, την συντρόφευσαν κατά τη διάρκεια του ύπνου της και για όσο διήρκησε το ταξιδι.

Τα έξυπνα και χιουμοριστικά ποστ της

Η γνωστή δημοσιογράφος, που τη φετινή σεζόν την απολαμβάνουμε στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη, είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media. Οι αναρτήσεις της δε με τις κόρες της ξεχωρίζουν καθώς συνοδεύονται από τα έξυπνα και χιουμοριστικά σχόλιά της.

Όπως αυτή η ανάρτηση με την Βικτώρια να έχει χωθεί στην κυριολεξία μέσα στην μπανιέρα. «διότι, ως γνωστόν, η ξένη μπανιέρα είναι καλύτερη από τη δική σου», ήταν το σχόλιο της γνωστής μαμάς στη λεζάντα της φωτογραφίας.

elianoula3

Και φυσικά δεν είναι η μοναδική ανάρτηση. Δείτε κι άλλες όμορφες στιγμές της Ελιάνας Χρυσικοπούλου με τις κόρες της, τις οποίες λατρεύει, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved