Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο γιος του, Λιάμ, ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το γήπεδο.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο γιος του, Λιάμ, ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του

Νέες φωτογραφίες του μικρού Λιάμ, δημοσίευσε η Μαράια Ρίντλσπριγκε χθες, στην πρεμιέρα του NBA. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε για ακόμη μία φορά τον καλύτερο του εαυτό οδηγώντας την ομάδα του στην νίκη, ενώ λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, παρέλαβε το δαχτυλίδι του πρωταθλητή του ΝΒΑ για την περσινή σεζόν.

Η Μαράια Ρίντλσπριγκε έδωσε φυσικά το «παρών» -άλλωστε πάντα βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της- μαζί με τον 1,5 ετών γιο τους, Λιάμ. Το αγοράκι έχει παρακολουθήσει και στο παρελθόν πολλούς από τους αγώνες του μπαμπά του και είναι ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του. Η Μαράια τον απαθανάτιε να παρακολουθεί την απονομή των δαχτυλιδιών φορώντας μία φανέλα των Μπακς με τον αριθμό "34".

giannis antetokoynmpo

Γιάννης Αντετοκούνμπο - Μαράια Ρίντλσπριγκε: Ο ερχομός του νέου μέλους και η φωτογραφία με τους γιους τους

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ρίντλσπριγκε έγιναν για δεύτερη φορά γονείς μερικές εβδομάδες πριν. Και οι δύο γονείς διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την οικογενειακή τους καθημερινότητα κι οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει με το νέο μέλος της οικογένειας είναι ελάχιστές.

Την πρώτη είχε δημοσιεύσει ο «Greek Freak» σε ένα Instagram Story του…

antetokoympo giooi agkalia

…και τη δεύτερη η σύζυγός του, Μαράια, με αφορμή την Ημέρα αφιερωμένη στους γιους: «Τα αγόρια μου. Με το να είμαι η μαμά σας είναι η μεγαλύτερη χαρά! Ακούω ότι είναι η ημέρα που είναι αφιερωμένη στους γιους και με αυτή την ευκαιρία γιορτάζω αυτά τα δύο απίθανα παιδιά!».

antetokoynmpo gioi mariah

Και οι δύο πάντως, φαίνεται να ανεβάζουν πιο συχνά φωτογραφίες του 1,5 ετών Λιάμ, που είναι πιο μεγάλος. Δείτε μερικές από αυτές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved