Gisele Bündchen: Τι δεν παραλείπει να κάνει με τα παιδιά της

Είναι μια μαμά που περνά ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της.

Gisele  Bündchen: Τι δεν παραλείπει να κάνει με τα παιδιά της

Η Gisele Bündchen είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος.

Φροντίζει μάλιστα και τα παιδιά της ν΄ αγαπήσουν την φύση γι΄αυτό και με κάθε ευκαιρία πηγαίνουν εκδρομές ή κάνουν πικ νικ σε υπαίθριους χώρους.Με αφορμή μια τέτοια εξόρμησή τους έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Τι θα λέγατε να πάρετε τα μικρά σας για να περάσουν λίγο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, για πικ νικ; Η επαφή με τη φύση είναι απαραίτητη για την υγεία και την ευημερία των παιδιών και για όλους εμάς. Ας βγούμε έξω για να επαναφορτίσουμε τις μπαταρίες μας με την αναζωογονητική ενέργεια της φύσης!», έγραψε σε πρόσφατο ποστ της.

Μάλιστα δημοσίευσε υπέροχες φωτογραφίες με τα παιδιά της και την παρέα τους, συγκεντρώνοντας πάνω από 700.000 likes.

gisele1

Η οικογενειακή ζωή και η μητρότητα

Η Gisele Bündchen είναι παντρεμένη με τον Tom Brady και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά : την Vivian Lake, 8 ετών και τον γιο τους Benjamin Rein, 11 ετών ενώ ο σύζυγός της έχει έναν γιο από προηγούμενη σχέση του, τον Edward, 14 ετών.

«Όταν έγινα μητέρα, έχασα κατά κάποιο τρόπο τον εαυτό μου. Ήταν σαν ένα κομμάτι μου να πέθαινε» λέει στο People και συνεχίζει: «Ήμουν αυτό το ανεξάρτητο άτομο. Όλα είχαν να κάνουν με μένα. Αλλά είχα αυτό το μικρό πλάσμα και ξαφνικά ένιωθα πως δεν μπορούσα να κάνω οτιδήποτε άλλο και αυτό ήταν δύσκολο για μένα. Ό, τι πάντα ήθελα, ήταν να γίνω μητέρα, αλλά όταν το βιώνεις αυτό είναι σοκ», είχε πει σε συνέντευξή της στο people.


https://www.instagram.com/p/CNPoz8wFonw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υπήρχε και κάτι ακόμη στρεσογόνο γύρω από τη μητρότητα: Ο θηλασμός κάθε παιδιού για πάνω από 1,5 χρόνο άφησε το στήθος της μικρότερο και με άλλο μέγεθος, αλλαγές που πλήγωσαν την αυτοεκτίμησή της. «Πάντοτε με κολάκευαν για το σώμα μου και ένιωθα πως οι άλλοι είχαν προσδοκίες από εμένα στις οποίες δεν μπορούσα να ανταποκριθώ» λέει. «Ένιωθα πολύ ευάλωτη, επειδή μπορώ να γυμναστώ, να τρώω υγιεινά, αλλά δεν μπορώ να αλλάξω το γεγονός πως και τα δύο παιδιά απολάμβαναν να τρώνε από τον αριστερό μαστό και όχι από το δεξί. Αυτό που ήθελα ήταν να είμαι εντάξει με τα παιδιά μου και να σταματήσει ο κόσμος να σχολιάζει».

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις μοναδικές φωτογραφίες που δημοσίευσε με τα παιδιά της από τα παιχνίδια τους στη φύση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved