Ορφέας Αυγουστίδης: Ο διακριτικός μπαμπάς της ελληνικής showbiz (εικόνες)

Κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή και είναι συνειδητή η απόφασή του αυτή.

Ορφέας Αυγουστίδης: Ο διακριτικός μπαμπάς της ελληνικής showbiz (εικόνες)

Όπως ο ίδιος είχε αναφέρει κάποια στιγμή σε συνέντευξή του, δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα για την προσωπική του ζωή και αυτό γιατί δεν ήθελε να δώσει το ελεύθερο στους δημοσιογράφους να τον ρωτούν διάφορα με τον καιρό.

"Δημοσιεύοντας προσωπικές στιγμές είναι σαν να δίνεις μια δέσμευση: να τα λες όλα! Όπως, για παράδειγμα, πιο παλιά μπορεί να είχε αναρωτηθεί κάποιος στο πλαίσιο συνέντευξης γιατί δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Αυτό γίνεται γιατί μετά θα πρέπει να δίνω λόγο σε οποιαδήποτε αλλαγή έρθει στη ζωή μου. Αν δηλαδή σου έλεγα εγώ κάποτε με ποια ήμουν, θα έπρεπε-να σου πω και πότε χώρισα αλλά και γιατί. Είναι σαν να σου δίνω το δικαίωμα, να με ρωτάς ξανά και ξανά".

Το ίδιο κάνει και τώρα που ήρθε ο γιος του στην ζωή και έφερε τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά του. Ακόμη και με τη γέννηση του γιου του ήταν αρκετά διακριτικός. Ανακοίνωσε την γέννησή του με μια τρυφερή φωτογραφία. Ήταν ένα σπουδαίο γεγονός στη ζωή του και μια στιγμή που ήθελε να μοιραστεί με όλους του τους φίλους.

orfeas avgoustidis patrotita 6

"Και έρχεται η ΖΩΗ να μας αποκαλύψει έτσι απόλυτα ότι τίποτα πραγματικό δεν μπορεί να μπει σε αναμονή και σε παύση (και ας φαίνεται έτσι αυτούς τους καιρούς) μην ξεχνιώμαστε,η ΖΩΗ προχωράει, μεγαλύτερη απόδειξη η καρδιά του ΓΙΟΥ μου που νοιώθω να χτυπάει στο στέρνο μου όταν τον κρατάω. Και η υπέροχη Γιωργία μου που η γενναιότητά της και η γενναιοδωρία της με έκανε να εμπιστευτώ ξανά τις φωτεινές ποιότητες της ανθρωπότητας και ότι όντως ο καρπός ενός όμορφου έρωτα μπορεί να φέρει την αθανασία των ερωτευμένων."

Έκτοτε έχουμε να δούμε και εμείς φωτογραφία με τον μικρούλη. Ωστόσο, ο Ορφέας Αυγουστίδης, που έχουμε τη χαρά να βλέπουμε και μέσα από την σειρά "Σασμός" στο πλευρό της μητέρας του, έκανε μια ανάρτηση αποκαλύπτωντας ότι γιος του μεγάλωσε τόσο, που πέρασε στις στερεές τροφές και τα φυσικά τα πρώτα του φρούτα.

orfeas avgoustidis patrotita 3

Όπως βλέπετε στο Insta story που δημοσίευσε ο "χαζομπαμπάς", κρύβεται πίσω από το καρεκλάκι του γιου του δείχνοντάς μας μερικά από τα παιχνίδια του. Στο πρόσωπό του είναι αποτυπωμένη η ευτυχία. Αυτή η ευτυχία που νιώθει κάθε μπαμπάς με κάθε νέο επίτευγμα του παιδιού του.

Δείτε παρακάτω τις μοναδικές φωτογραφίες του Ορφέα Αυγουστίδη με τον μικρό του γιο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved