Κέλλυ Κελεκίδου: Το ραβασάκι της κόρης της κάτω από την πόρτα

Η τρυφερή χειρονομία της Ελπινίκης τη συγκίνησε πολύ.

Κέλλυ Κελεκίδου: Το ραβασάκι της κόρης της κάτω από την πόρτα

Η Κέλλυ Κελεκίδου νόσησε από κορονοϊό και αυτός ήταν ο λόγος που απουσίαζε το περασμένο Σάββατο (9/10) από το J2US.

«Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τα μηνύματα που μου στέλνετε και για το ενδιαφέρον σας αυτή την εβδομάδα! Δυστυχώς βγήκα θετική στον κορονοϊό και αυτός ήταν ο λόγος απουσίας μου χθες από το @j2us_gr …Όλα καλά όμως, σε πολύ λίγες ημέρες τελειώνω την καραντίνα και το επόμενο Σάββατο επιστρέφουμε μαζί με το αγόρι μου
@dimitris_alexandrou για να βάλουμε φωτιά στην σκηνή! Να προσέχετε τον εαυτό σας, η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό! Μου λείψατε ρε παιδιά» , ήταν η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/CU2LdVwsB2D/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χθες, η γνωστή τραγουδίστρια με ένα story γνωστοποίησε ότι τόσο η ίδια όσο και η αδελφή της Μαρίνα, είναι αρνητικές στην Covid -19, αναρτώντας και τα τεστ κορονοϊού.

kelekidou

Κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής της, προσπάθησε να μην έρθει σε επαφή με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της τηρώντας τα μέτρα που ισχύουν για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Η κόρη της πάντως βρήκε ένα τρόπο για να την κάνει να νιώσει καλύτερα. Ζωγράφισε μια υπέροχη ζωγραφιά, έγραψε το όνομά της και την άφησε κάτω από την πόρτα του δωματίου της μαμάς της.

"Όταν κάτω από την πόρτα κάποια μου στέλνει ραβασάκια. Η ζωή μου ελπινίκη", έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια δημοσιεύοντας τη ζωγραφιά της μοναχοκόρης της.

kelekidou kori

Η Κέλλυ Κελεκίδου το τελευταίο διάστημα κάνει πιο συχνά αναρτήσεις που αφορούν τα παιδιά της, και κυρίως την κόρη της. Αρκετές από αυτές μπορείτε να τις δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved