Κάτια Ζυγούλη: Ο γιος της Απόλλωνας έφτιαξε ψωμί - Δείτε τις φωτογραφίες της

Η οικογένεια του Σάκη Ρουβά πέρασε θαυμάσια μέσα στο σπίτι το Σαββατοκύριακο και άκρως δημιουργικά.

Κάτια Ζυγούλη: Ο γιος της Απόλλωνας έφτιαξε ψωμί - Δείτε τις φωτογραφίες της

Η μαμά Κάτια είναι γνωστό το πόσο της αρέσει να περνά χρόνο με τα παιδιά της και πάντα βρίσκει τρόπους να περνά δημιουργικά μαζί τους. Όπως έκανε και αυτό το Σαββατοκύριακο που με αφορμή τον βροχερό καιρό αποφάσισε να φτιάξει σπιτικό μαμαδίστικο ψωμάκι ώστε να το απολαύσουν ζεστό ζεστό με τα παιδιά της.

Βοηθός της ήταν ο μικρός Απόλλωνας και το ξέρουμε γιατί δημοσίευσε φωτογραφίες του κατά την παραγωγή του ψωμιού. Όπως θα δείτε και εσείς στις φωτογραφίες παρακάτω ο μικρός ζυμώνει με ζήλο το ζυμάρι καθώς έχει ανέβει και κάθεται με τα γόνατα επάνω στο τραπέζι. Το ζύμωμα θέλει δυνάμεις και ο Απόλλωνας βάζει όλη του τη δύναμη για να φτιάξει ένα καλό ζυμαράκι.

Μετά το ζύμωμα φυσικά έχει σειρά το ψήσιμο. Η Κάτια Ζυγούλη μας έδειξε το τελικό αποτέλεσμα στις 12.30 και στις 14.02 δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία από το εξαφανισμένο ψωμί.

Μόνο δύο ώρες κατάφεραν να "επιζήσουν" τα καρβελάκια της μιας και η επιδρομή που ακολούθησε ήταν μεγάλη.

Δείτε τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω. Αν πάλι ζηλέψατε και θέλετε να ψήσετε ζεστά ψωμάκια για εσάς και τα παιδιά σας, μιας και η απεργία θα τα κρατήσει μέσα σήμερα δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στο ψωμί με μπύρα χωρίς ζύμωμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved