Μαρία Ηλιάκη: Ο περίεργος βρεφικός νυχοκόπτης που έχει για την κόρη της

Μας τρέλανε για ακόμη μια φορά η Μαρία Ηλιάκη και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Μαρία Ηλιάκη: Ο περίεργος βρεφικός νυχοκόπτης που έχει για την κόρη της

Είμαστε μαμάδες, έχουμε μεγάλα παιδιά, ψάξαμε και εμείς όταν ήμασταν έγκυες για περίεργα gadgetακια για τα μωρά μας, αλλά σαν τον νυχοκόπτη που έχει η Μαρία Ηλιάκη δεν είχαμε βρει. Για την ακρίβεια... δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχει κάτι τέτοιο.

Μόλις τον είδαμε στην ανάρτησή της, απορήσαμε, σκεφτήκαμε "τι στο καλό είναι πάλι τούτο" και ψάξαμε να το βρούμε για να το δείξουμε και σε εσάς.

Μας εντυπωσίασε και η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για κάτι απίστευτα εύχρηστο, ειδικά αν δεν σας βολεύουν τα κλασικά βρεφικά ψαλιδάκια και οι κλασικοί νυχοκόπτες με τις στρογγυλεμένες άκρες.

Τι είναι αυτό που μας άρεσε και θα αρέσει και σε εσάς που έχετε μωράκι ή ετοιμάζεστε να γίνετε μαμάδες; Τούτο εδώ.

maria hliaki vrefikos nixokoptis 1

Η αλήθεια είναι ότι στην φωτογραφία της παρουσιάστριας δεν φαίνεται και πολύ καλά τι έιναι αυτό για το οποίο γράφουμε. Γι' αυτό το δείχνουμε καλύτερα στην παρακάτω φωτογραφία που βρήκαμε στο διαδίκτυο και σε ξένο site.

saligkaraki nixokoptis

Μοιάζει με σαλιγγαράκι και μπορείτε με εύκολο και ανώδυνο τρόπο να κόψετε τα νυχάκια του βρέφους σας ακόμη και όταν κοιμάται χωρίς να το ανησυχήσετε. Τα μωρά δεν ξέρεις ποτέ πώς θα αντιδράσουν ούτε στο μπανάκι τους, ούτε στον ύπνο τους και φυσικά ούτε όταν θα έρθει η ώρα να κοπούν τα μικροσκοπικά τους νυχάκια.

Δείτε εδώ πώς θα κόψετε με ασφάλεια τα νυχάκια του μωρού σας

Εκτός από τον εκπληκτικό αυτό νυχοκόπτη όμως, η Μαρία Ηλιάκη μας έδειξε και 5 από τα αγαπημένα παιχνίδια της μικρούλας της. Ποια είναι αυτά; Δείτε τα στη gallery παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved