Ζενεβιεβ Μαζαρί: Η κόρη της μεγάλωσε και έκανε το πιο ανατρεπτικό λουκ

Δείτε την κόρη της πώς ντύθηκε με αφορμή το Halloween.

Ζενεβιεβ Μαζαρί: Η κόρη της μεγάλωσε και έκανε το πιο ανατρεπτικό λουκ

Τη Ζενεβιέβ Μαζαρί τη χαρακτηρίζει το ανατρεπτικό και τολμηρό της στιλ και όπως φαίνεται το έχει περάσει και στην κόρη της.

Πριν μερικές ημέρες και με αφορμή τον μήνα του Halloween, η κριτής του GNTM δημοσίευσε φωτογραφίες των παιδιών της, όμως εκείνη που τράβηξε τα βλέμματα ήταν η κόρη της, Ροζαλία, με την αρκετά ανατρεπτική της αμφίεση.

Τα μαύρα της μαλλιά "εξαφανίστηκαν" για λίγες ώρες και στη θέση τους είδαμε μισά ξανθά και μισά μπλε μαλλιά. Όσο για το ντύσιμό της; Φορούσε μαύρα ρούχα και κρατούσε ένα μαχαίρι στο χέρι (μέρος της εμφάνισής της) και που μάλιστα από κάποιους σχολιάστηκε αρνητικά. Ωστόσο, υπήρξαν και εκείνοι οι χρήστες που υπενθύμισαν ότι πρόκειται για κοστούμι με αφορμή το Halloween.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί σχολίασε: "Καλή εβδομάδα, Samhaim, ο μήνας που λίγο μαγεία δεν βλάπτει ❤️❤️‍???‍♀️????‍♂️? #havingfun #dressingup".

Η λέξη Samhain -για όσους δεν το γνωρίζουν- σημαίνει ουσιαστικά το τέλος του καλοκαιριού "summer's end" και τον εορτασμό του Halloween.

Εκτός από τις φωτογραφίες της Ροζαλίας, είδαμε φωτογραφίες και του αξιολάτρευτου μικρού Μιχάλη, που και εκείνος προσπάθησε να "κλέψει" λίγο τα βλέμματα επάνω του, με τη δική του εμφάνιση.

Δείτε τις φωτογραφίες τους στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved