Ο Κώστας Σόμμερ φορά με μάρσιπο τον γιο του (εικόνες)

Δείτε την ανάρτηση που έκανε με τον γιο του.

Ο Κώστας Σόμμερ φορά με μάρσιπο τον γιο του (εικόνες)

Πρωτόγνωρα και μοναδικά είναι τα συναισθήματα που νιώθουν ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη, μετά τον ερχομό του μονάκριβου γιου τους.

Η 27χρονη make up artist έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στις 2 Σεπτεμβρίου και έκτοτε η ζωή και των δύο άλλαξε ριζικά.

Το χαρμόσυνο γεγονός τότε είχε κάνει γνωστό η ευτυχισμένη μαμά μέσα από το Instagram, στο οποίο και είχε δημοσιεύσει την πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο τους. Ο μικρούλης γεννήθηκε με καισαρική και θα τον ονομάσουν, Ιάσονα.

"Λίγοι μαύροι κύκλοι, μια απαλή μυρωδιά, λίγη γεύση γάλα, πολύ αγάπη και μια αγκαλιά.. αίσθηματα παρά πολλά. Ένα ευχαριστώ και ένα Σ' αγαπω σε σένα καρδιά μου @kostas_sommer για το πιο πολύτιμο δωρο της ζωής μας, που άλλαξε απο το πρώτο του κλάμα. Δεν πίστευα ποτέ ποσό γρήγορα και δυνατά θα σε ερωτευόμουν μέχρι να σε δω, Σ' αγαπω τώρα και για πάντα μωρό μου καλώς ήρθες ?", είχε σχολιάσει.

kostas sommer patrotita 5

Από την μέρα που γεννήθηκε ο μικρός, μονοπωλεί το ενδιαφέρον των γονιών και ο Κώστας Σόμμερ αναρτά πού και πού φωτογραφίες μαζί μου. Τελευταία; Αυτή που τον δείχνει να φορά τον μικρό με μάρσιπο μπροστά στο στήθος του.

kostas sommer patrotita 4

"Να έχεις τον γιο σου στο στήθος και να βλέπεις την αίσθηση της ασφάλειας που νιώθει στα μάτια του απλά επειδή σε μυρίζει και ακούει τον χτύπο της καρδιάς σου... Ανεκτίμητη Η νέα σημασία της ζωής!", σχολίασε κάτω από την ανάρτησή του.

Εκτός από τον Κώστα Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη έχει αναρτήσει φωτογραφίες (λίγες και καλές) με τον μικρό της. Δείτε όλες τις φωτογραφίες του Ιασονάκου στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved