Πανέξυπνα tips που χρησιμοποιούν διάσημοι γονείς για τα παιδιά τους

Τι είδους κόλπα χρησιμοποιούν στην καθημερινότητα με τα παιδιά τους;

Πανέξυπνα tips που χρησιμοποιούν διάσημοι γονείς για τα παιδιά τους

Οι διάσημοι γονείς έχουν κι αυτή μια καθημερινότητα όπως οι υπόλοιποι…θνητοί με παιδιά.

Μπορεί να φαντάζει απίστευτο κι όμως, στον υπέρλαμπρο κόσμο του Χόλιγπουντ και της showbiz γενικότερα, υπάρχουν γονείς που ασχολούνται με τα παιδιά τους και δεν τα αφήνουν στα χέρια των babysitters.

Διασημότητες όπως η Kristen Bell, η Kate Middleton, η Hilary Duff, και αρκετές ακόμα, έχουν αποκαλύψει ορισμένα τεχνάσματα που χρησιμοποιούν στο σπίτι με τα παιδιά.

Ας δούμε ποια είναι αυτά:

Blake Lively


https://www.instagram.com/p/BmehTFVje2P/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η γνωστή ηθοποιός με τον σύζυγό της Ryan Reynolds έχουν τρία παιδιά στο σπίτι και όπως καταλαβαίνετε ένας μικρός χαμός είναι αναπόφευκτος.. .Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, η Blake Lively είχε πει ότι για να διασφαλίσει μια σωστή επικοινωνία μεταξύ τους, καθιέρωσε το κουτί των παραπόνων.Τα παιδιά της μιλούν ανοιχτά για πράγματα που πρέπει να αλλάξουν οι γονείς τους ή ακόμη και τα αδέλφια τους, γράφοντάς τα σε ένα χαρτί και βάζοντας τα σε αυτό το κουτί. Καθόλου άσχημη ιδέα, δεν συμφωνείτε;

Kristen Bell


https://www.instagram.com/p/CSkF3BNJRwi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Kristen Bell κάθε φορά που έχει μαζί της τα παιδιά στο αυτοκίνητο, αγχώνεται. Φοβάται ότι μπορεί να βγει κάποιο στο δρόμο πριν προλάβει να το πιάσει. Γι΄αυτό και έχει σκεφτεί ένα κόλπο για να εξασφαλίσει την ασφάλειά τους. Το έχει ονομάσει μάλιστα « τα χέρια στον κύκλο». Πώς λειτουργεί: Κάθε φορά που βγαίνουν από το αυτοκίνητο τα παιδιά πρέπει να βάλουν τα χέρια τους σε έναν κύκλο, που στην προκειμένη περίπτωση είναι το καπάκι του ρεζερβουάρ της βενζίνης. Με αυτόν τον τρόπο, τα παιδιά της μένουν σε ένα σημείο και δεν απομακρύνονται αν δεν είναι δίπλα η μαμά τους.

Η διάσημη ηθοποιός όμως έχει ακόμα ένα έξυπνο tip και αφορά τα λαστιχάκια μαλλιών, τα οποια όπως λέει, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους και να αποδειχτούν σωτήρια. Γι’ αυτό και συμβουλεύει όλους τους γονείς να έχουν ένα πρόχειρο στο χέρι σε περίπτωση που κάτι σκιστεί και πρέπει να διορθωθεί γρήγορα.Τι εννοεί η ηθοποιός; Εάν για παράδειγμα σκιστεί η πάνα στο σημείο των αυτοκόλλητων και δεν έχετε άλλη, μπορείτε να τη συγκρατήσετε με ένα λαστιχάκι μαλλιών!

Kate Middleton


https://www.instagram.com/p/CQbcXcSqmj8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Kate Middleton είναι από τις δημοφιλείς διάσημες μαμάδες. Αυτό δε που την κάνει να ξεχωρίζει, είναι ο τρόπος με τον οποίο μιλά κάθε φορά στα παιδιά της. Φροντίζει να σκύβει και να είναι στο ίδιο ύψος με αυτά, προκειμένου να την προσέχουν και να την ακούνε. Σύμφωνα μάλιστα με τους ειδικούς, το παιδί όταν του μιλάνε στο ίδιος ύψος και κοιτάζοντάς το στα μάτια, δύσκολα σε αγνοεί.

Hilary Duff


https://www.instagram.com/p/CTaeIB9h6Q5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι τσάντες αλλαξιέρας είναι το απαραίτητο αξεσουάρ κάθε μαμάς με μικρό παιδί. Εκεί μέσα υπάρχει οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί για το μωρό όταν είναι εκτός σπιτιού. Συνήθως, οι περισσότερες μαμάδες μαζί με τις πάνες, τις πιπίλες, τις κρέμες, το γάλα και τα συναφή έχουν μαζί τους και μια αλλαξιά ρούχων. 'Οχι όμως και η Hilary Duff, η μετά από ένα συμβάν κατά το οποίο χρειάστηκε να αλλάξει ρούχα στο παιδί της αλλά δεν είχε στην τσάντα, συνιστά πλέον σε όλες ανεξαιρέτως τις μητέρες να μην ξεχνούν να παίρνουν στην τσάντα και έξτρα ρούχα καθώς ποτέ δεν ξέρουν τι θα προκύψει με το παιδί.

Ashton Kutcher - Mila Kunis


https://www.instagram.com/p/CUk_SJwLA-I/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αφού αντιμετώπισαν προβλήματα ύπνου με το πρώτο τους παιδί, ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis βρήκαν την …σωτηρία τους αγοράζοντας ένα ρομποτικό κρεβατάκι που βοηθά το παιδί να κοιμηθεί. Ο ίδιος το θεωρεί την καλύτερη επένδυση που μπορεί να κάνει ένας γονιός.

Chrissy Teigen


https://www.instagram.com/p/CUigFFNvvFk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ενώ ορισμένα μωρά απολαμβάνουν το μπάνιο, υπάρχουν κι εκείνα που αρνούνται πεισματικά να μπουν στην μπανιέρα. Η κόρη της Chrissy Teigen, Luna, ανήκει στην τελευταία κατηγορία. Έτσι, η μαμά της σκέφτηκε ένα κόλπο: βάζει την αγαπημένη κουβέρτα της Luna στο κάτω μέρος του μπάνιου. Με αυτόν τον τρόπο, δεν υπάρχει περίπτωση να γλιστρήσει και επιπλέον θεωρεί αστείο το γεγονός ότι κάνει μπάνιο με την …κουβέρτα της. Λύση σίγουρα είναι, πόσο πρακτική όμως, δεν παίρνουμε και όρκο...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved