Το νέο challenge στο TikTok που θα πρέπει να ανησυχήσει τους γονείς (βίντεο)

"Χαστούκισε έναν δάσκαλο/α" είναι το νέο challenge στο TikTok και πρέπει οι γονείς να είναι ενήμεροι. Τι να προσέξετε.

Το νέο challenge στο TikTok που θα πρέπει να ανησυχήσει τους γονείς (βίντεο)

Το τελευταίο trend στο TikTok θα πρέπει να προκαλέσει ανησυχίες σε γονείς και εκπαιδευτικούς.

Πρόσφατα το TikTok απαγόρευσε το milk crate challenge για λόγους ασφαλείας και τώρα ήρθε η σειρά του νέου challenge.

Τι είναι το milk crate challenge;

Πριν μερικούς μήνες αρκετοί ήταν εκείνοι που έβαζαν πλαστικά καφάσια το ένα πάνω στο άλλο και προσπαθούσαν να ανέβουν για να ισορροπήσουν χωρίς φυσικά να πέσουν. Ωστόσο, κρίθηκε επικίνδυνο μιας και αρκετά παιδιά τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια αυτού του challenge.



Ωστόσο, αφού απαγορεύτηκε το συγκεκριμένο challenge, οι TikTokers σκέφτηκαν κάτι άλλο και αυτό αν ξεφύγει και γίνει viral είναι αρκετά χειρότερο μιας και κάποιος άλλος, και κυρίως οι εκπαιδευτικοί, θα πέσουν στο στόχαστρο. Δεν τους φτάνει ο πονοκέφαλος που ήδη έχουν στο κεφάλι τους με την έναρξη των σχολείων, θα πρέπει να προσέχουν μην τους έρθει και κάποιο χαστούκι.

Η νέα αυτή πρόκληση λοιπόν ονομάζεται "Χαστούκισε τον δάσκαλο/α". Οι μαθητές πλησιάζουν με ηρεμία έναν δάσκαλο και χωρίς να το περιμένει τον χαστουκίζουν. Κάποιοι ίσως να σκεφτούν ότι θα υπάρξει τιμωρία, επίπληξη, ίσως και αποβολή μετά από αυτό, όμως τα παιδιά δεν τα σκέφτονται ειδικά αν το βίντεο που θα ανεβάσουν στο TikTok είναι επιτυχημένο.

challenge tiktok

Τα καλά νέα είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ξεφύγει εκτός ελέγχου μιας και αρκετοί εκπαιδευτικοί -ειδικά στο εξωτερικό- έκαναν την επανάστασή τους για να μπορέσουν να το αποτρέψουν και όπως φαίνεται προς το παρόν το έχουν καταφέρει.

Δείτε μερικά από τα βίντεο που έχουν αναρτήσει στο YouTube.





© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved