Μαρία Λουίζα Βούρου: Το εκπληκτικό πάρτι που διοργάνωσε για τον γιο της Ιάσονα (εικόνες)

Ο Ιάσονας έγινε τριών και οι γονείς του το γιόρτασαν με ένα άκρως εντυπωσιακό πάρτι.

Μαρία Λουίζα Βούρου: Το εκπληκτικό πάρτι που διοργάνωσε για τον γιο της Ιάσονα (εικόνες)

"Ο Ιασονάκος μας έγινε 3 ! Χαρούμενοι και υπερήφανοι γονείς κάναμε ένα παρτυ και ήρθαν οι φίλοι του και οι φίλοι μας ! Φυσικά χωρίς τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων που εμπιστευόμαστε δεν θα το καταφέρναμε! Να σε χαιρόμαστε παιδί μου ! Σε αγαπάμε ως το άπειρο ♥️
#birthdayboy #birthdaycake #myjason #familytime #friends #jasonturns3", έγραψε η Μαρία Λουίζα Βούρου καθώς ανέφερε όλους εκείνους που συνέβαλαν στο να επιτευχθεί το πάρτι του γιου της με επιτυχία.

maria louiza vourou parti giou 1

Μπαλόνια, gourme μενού για τους μεγάλους, παιδικές λιχουδιές για τα παιδάκια, animater που απασχόλησαν τους μικρούς με μουσικές, χορό και πολύ παιχνίδι είχε το πάρτι του μικρού Ιάσονα. Όσο για το θέμα; Φαίνεται ότι ο μικρός λατρεύει τις μπουλντόζες, τα βαρέα οχήματα γενικότερα και τις κατασκευές κτηρίων και δρόμων.

Πάρτι εργοτάξιο

Δεν είναι λίγα είναι τα παιδιά που λατρεύουν ο,τιδήποτε έχει να κάνει με μεγάλα οχήματα και φυσικά κατασκευές δρόμων, σπιτιών και μεγάλων κτιρίων. Κάθε απόγευμα στο σπίτι δημιουργούν το δικό τους εργοτάξιο και συνήθως είναι και εκείνα που θέλουν το πάρτι τους να έχει το αγαπημένο τους θέμα.

Σε αυτή την κατηγορία παιδιών φαίνεται ότι ανήκει και ο μικρός Ιάσονας.

Δείτε τις φωτογραφίες από το πάρτι του, την εντυπωσιακή τούρτα του, τον απίθανο μπουφέ και τα λαχταριστά φαγητά και γλυκά που γέμισαν τις κοιλίτσες των φίλων του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved