Σίσσυ Φειδά: Έχει επέτειο γάμου και δημοσίευσε φώτο με τον σύζυγό της

Δείτε την ανάρτηση του έκανε η γνωστή interior designer με αφορμή την σημερινή επέτειο γάμου.

Σίσσυ Φειδά: Έχει επέτειο γάμου και δημοσίευσε φώτο με τον σύζυγό της

Πριν από επτά χρόνια η Σίσσυ Φειδά και ο Γιώργος Ανδρίτσος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Μύκονο έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η Σίσσυ Φειδά είχε επιλέξει ένα λευκό νυφικό που έφερε την υπογραφή των Mi Ro και τα μαλλιά της τα είχε πιάσει ψηλά.

Σήμερα με αφορμή την επέτειο γάμου της, η γνωστή interior designer δημοσίευσε φωτογραφίες από τον γάμο της σχολιάζοντας: «Εμείς…♥️#anniversary #love#family».

sissyfeida epeteios gamou

Από τις λίγες φορές που έχει μιλήσει για τον γάμο της ήταν και στην Ελένη Μενεγάκη όπου είχε πει, μεταξύ άλλων : « Ήταν πραγματικά ένας πανέμορφος γάμος. ήταν πιο όμορφος από ό,τι μπορούσα να φανταστώ. Ήταν όμορφος γιατί είχαμε πολλή αγάπη. Είχαμε πολύ καλούς μας φίλους, δικούς μας ανθρώπους και συγγενείς που μας αγαπούν, που μας ξέρουν και δίπλα μας πάρα πολλά χρόνια, μια ζωή! Το εισπράξαμε αυτό από τον κόσμο. Μόνο γέλια και αγάπη!».

Επτά χρόνια γάμου, ένα παιδί

Σε αυτά τα επτά χρόνια, η γνωστή διακοσμήτρια απέκτησε μια κόρη, την Διώνη, που κυριολεκτικά λατρεύει.


https://www.instagram.com/p/CQIv2ZWL5PU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται πολλές στιγμές με την μοναχοκόρη της, η οποία όπως σας έχουμε γράψει, έχει ήδη το δικό της στιλ, αν και είναι μόλις 5 ετών.

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Σίσσυ Φειδά για την επέτειο του γάμου της αλλά και στιγμιότυπα με την κόρη της, Διώνη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved