Σίσσυ Χρηστίδου: Στο τραμπολίνο με τον γιο της

Tη φωτογραφία δημοσίευσε η παρουσιάστρια στο Instagram.

Σίσσυ Χρηστίδου: Στο τραμπολίνο με τον γιο της

Μία νέα φωτογραφία με τον μικρό της γιο δημοσίευσε χθες η Σίσσυ Χρηστίδου στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, και ο οκτάχρονος Μιχαήλ Άγγελος, ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό, πάνω σε ένα τραμπολίνο.

«Όταν νιώθεις πεσμένος, κάνε τραμπολίνο» έγραψε στο στην ανάρτησή της η διάσημη μαμά.

sissu xristidou gios trampolino 1

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μέσα από το προφίλ της στο Instagram αλλά και από το κανάλι της στο YouTube, μοιράζεται στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της, σκέψεις για κοινωνικά θέματα που προβληματίζουν, συμβουλές ομορφιάς, χαρούμενες και δύσκολες στιγμές.

Πριν από μερικούς μήνες με ένα δεκαπεντάλετπο βίντεο στο YouTube αποκάλυψε ότι η μητέρα της πάσχει από μυελοδυσπλαστική λευχαιμία, έναν τύπο καρκίνο του αίματος. Ο προηγούμενος χειμώνας, όπως εκμυστηρεύτηκε η παρουσιάστρια, ήταν ο πιο δύσκολος της ζωής της και ο αγώνας δεν έχει τελειώσει. Όλο αυτό το διάστημα, η Σίσσυ Χρηστίδου είναι δίπλα στη μητέρα της και όπως είχε αναφέρει και στο βίντεο τότε, κάποιες μέρες είναι πιο δύσκολες από άλλες. Όπως πιθανά και η χθεσινή.

Οι δύο γιοι της είναι αυτοί που της δίνουν δύναμη και κουράγιο και η παρουσιάστρια συχνά μοιράζεται φωτογραφίες τους στα social media της.

sissu xristidou gios trampolino 2

Δείτε κάποιες από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Σίσσυ Χρηστίδου με τα παιδιά της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved