Γιώργος Χρανιώτης: Παιχνίδια με τον γιο του στο γρασίδι

Τον έβγαλε νοκ αουτ ο μικρός!

Γιώργος Χρανιώτης: Παιχνίδια με τον γιο του στο γρασίδι

Ο Γιώργος Χρανιώτης βιώνει την πατρότητα με όλο του το είναι.

Ο ερχομός του μικρού Αλέξανδρου ήταν από τα γεγονότα που τον έκαναν να δει τη ζωή με άλλο μάτι.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε σε ένα ποστ του, « η ζωή είναι ωραία παιδιά και επειδή είναι σύντομη ,ας δοκιμάζουμε διαφορετικά πράγματα και ας γευόμαστε τα ανόθευτα και τα σημαντικά».

Και τι πιο σημαντικό από το ίδιο του το παιδί και τη γυναίκα του τη Γεωργία Αβασκαντήρα, τα άτομα που είναι η δική του οικογένεια.


https://www.instagram.com/p/CRwPrTarsSY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είμαι ένας άνθρωπος που έχω ταξιδέψει αρκετά ,σ ολο τον κόσμο και πάντα ειχα αυτή την φυσική περιέργεια ,να γνωρίσω πολιτισμούς ,να πατήσω σε απάτητα μέρη ,να φτάσω εκεί που δεν έχει φτάσει κανείς.Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά.Τώρα ψάχνω να βρω το σπίτι μου.Και το σπίτι μου είναι εκεί που βρίσκεται η οικογένεια μου.Και οικογένεια μπορεί να είναι αυτή η φωτο που ποσταρω ,αλλά μπορεί και να ναι ένα ζευγάρι ,ή ένας άνθρωπος με το κατοικίδιο του ,ή και τρεις ή και περισσότεροι. Οικογένεια είναι οι ψυχές που μοιράζεσαι την ζωή σου και το είναι σου. Και εμένα η οικογένεια μου είναι αυτή», είχε γράψει μεταξύ άλλων σε μια ανάρτησή του στο Instagram

O γνωστός ηθοποιός δεν χάνει ευκαιρία παίζει με τον γιο του. Να κυλιούνται στο γρασίδι, να πηγαίνουν βόλτες, να εξερευνούν, να τον ακούει να γελά.


https://www.instagram.com/p/CPI_kLYgihI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τις προάλλες επισκέφτηκαν τη λίμνη Τριχωνίδα και εκεί μπαμπάς με γιο απόλαυσαν παιχνίδι « χωρίς όρους και όρια».

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved