Σίσσυ Φειδά: Το στιλ της κόρης της είναι μοναδικό - Δείτε τη νέα φώτο

Είναι μια μικρή fashionista.

Σίσσυ Φειδά: Το στιλ της κόρης της είναι μοναδικό - Δείτε τη νέα φώτο

Η κόρη της Σίσσυ Φειδά είναι μόλις 5 ετών και έχει διαμορφώσει το δικό της στιλ! Προφανώς και καθοριστικό ρόλο σε αυτό έχει παίξει η μητέρα της η οποία ξεχωρίζει εκτός των άλλων και για την αισθητική της.

Η γνωστή interior designer σε ότι αφορά την δουλειά της, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, δίνοντας έμφαση και στις πιο μικρές λεπτομέρειες, οι οποίες ως γνωστόν κάνουν τη διαφορά.

Αρκετά συχνά μάλιστα παίρνει μαζί της στο γραφείο τη Διώνη, η οποία ενθουσιάζεται με τα κάθε λογής υφάσματα και δείγματα που κατακλύζουν το χώρο.


https://www.instagram.com/p/CR1pr2QrOYa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σχέση μαμάς και κόρης

Η Σίσσυ Φειδά, έχει έρωτα με την κόρη της. Παρότι το τελευταίο διάστημα έχει αραιώσει τις αναρτήσεις, σε όσες έχει κάνει, τα σχόλιά της είναι γεμάτα αγάπη για την μοναχοκόρη της. Μάλιστα ανήμερα των γενεθλίων της μικρής είχε γράψει για την Διώνη:

«Οι λέξεις μοιάζουν φτωχές για να περιγράψουν τι νιώθω για σένα…
Είσαι ο λόγος της ύπαρξης μου…είσαι ο χτύπος της καρδιάς μου και ο αέρας που αναπνέω…ένα σου δάκρυ μου κόβει την ανάσα και ένα σου γέλιο μου δίνει ζωη… Αγάπη μου… μωρό μου! Σήμερα γίνεσαι 5 αλλά θα είσαι πάντα το μωρό μου…γέλιο μου, έξυπνα μου ματάκια… με σένα γνώρισα την πραγματική αγαπη και τι σημάνει ευτυχία… υπάρχω γιατί υπάρχεις και η μόνη μου έννοια, έννοια μου, είναι να είσαι πάντα ευτυχισμενη, χαρούμενη… να σε βλέπω πάντα να γελάς, να βλέπω τον ήλιο μέσα στα μάτια σου…ζωή μου, είσαι το φως μέσα στο γκρίζο ! Χρόνια σου πολλά Άγγελε μου, ηλιαχτίδα μου και αστέρι μου λαμπερό… θα μαι πάντα δίπλα σου, πλάι σου, να σου κρατάω το χέρι… όποτε το χρειαστείς …❤️#love#mydaughter #mylife».

sissyfeida2

Το στιλ της Διώνης

Οσες φορές η γνωστή μαμά έχει φωτογραφίσει τη Διώνη, είναι πραγματικά ο ορισμός του στιλ. Φορέματα, παντελόνια, σορτς, μαγιό, όλα είναι συνδυασμένα με τα κατάλληλα …αξεσουάρ όπως στέκες και καπέλα. Στην πιο πρόσφατη φωτογραφία μάλιστα έχει συνδυάσει την τσάντα πλάτης με το μπλουζάκι της.

Δείτε τη μικρή Διώνη και τις ενδυματολογικές της επιλογές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved