Ησαΐας Ματιάμπα: Η τρυφερή ανάρτηση για τη μητέρα και τον γιο του

«Η αρχή μου και η συνέχεια» γράφει ο γνωστός τραγουδιστής.

Ησαΐας Ματιάμπα: Η τρυφερή ανάρτηση για τη μητέρα και τον γιο του

Για τον Ησαΐα Ματιάμπα, η οικογένειά του, είναι η δύναμή του. Αυτό άλλωστε είναι κάτι που έχει δηλώσει και ο ίδιος παλαιότερα μέσα από τα social media, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη για αυτόν περίοδο, όταν έχασε τον πατέρα του σε ηλικία 73 ετών.

«Πέρασα το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής μου.. Κυρίως αυτά τα δύο υπέροχα πλάσματα , η οικογένειά μου (κι απ'τις δυο πλευρές) και οι λιγοστοί μου φίλοι, με βοήθησαν και με βοηθούν να ξεπεράσω κάτι που δεν ξεπερνιέται..

Με λίγα λόγια.. Να χαίρεστε την κάθε σας στιγμή, να είστε κοντά στους δικούς σας (γονείς, παππούδες, φίλους) και μην το αφήνετε για αύριο!» είχε γράψει μεταξύ άλλων τότε στην ανάρτησή του.

Ο τραγουδιστής διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή. Τον τελευταίο χρόνο, ωστόσο, έχουν πυκνώσει οι αναρτήσεις με τον γιο και την σύζυγό του και δεν χάνει ευκαιρία να εκφράσει την αγάπη του προς αυτούς. Την πιο πρόσφατη φωτογραφία με τον γιο του, μάλιστα, δημοσίευσε μόλις χθες. Αυτή τη φορά απαθανάτισε τον μικρό Ηρακλή με την μητέρα του που παίζουν με την άμμο στην ακροθαλασσιά.

«”Η αρχή μου και η συνέχεια”

Μόνο ευλογία μπορώ να νιώθω για αυτά που ζω, για αυτά που αποθανατίζω και για αυτά που έρχονται.. Ο δρόμος προς την κατάκτηση της ίδιας της ζωής είναι η αγάπη.. Μην το ξεχνάμε.. Να λέμε σ’ αγαπώ στους ανθρώπους μας χωρίς ενδοιασμούς, δεύτερες σκέψεις και ντροπές!!

Η αγάπη ενώνει αδέρφια!

#ηζωηειναιμικρη #ηζωηειναιωραια #αρκεινατοθες #ευλογημενος #ημαμαμου #ογιοςμου #ηζωημουολη»

matiampa mama gios thalassa

Ο μικρός Ηρακλής είναι τριών ετών και είναι ένα δυναμικό αγοράκι. Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό Hello, ο τραγουδιστής είχε δηλώσει για τον γιο του το εξής:

«Έχει δείξει στοιχεία ανεξάρτητου χαρακτήρα από την αρχή. Γενικά είναι πολύ δυνατή προσωπικότητα, κάτι που με χαροποιεί. Έχει μια καλή βάση, στην οποία βεβαία συμβάλλουμε κι εμείς. Ως γονείς, έχουμε την εξής επιθυμία: να 'του δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ερεθίσματα. Δεν θα γίνω ποτέ ο πατέρας που θέλει το παιδί του να έχει οπωσδήποτε τους καλυτέρους βαθμούς. Για μένα σημασία έχει να είναι καλός άνθρωπος, να τα έχει καλά με τον εαυτό του και να νιώθει ωραία με ό,τι κάνει».

Από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο Ησαΐας Ματιάμπα είναι επίσης εμφανές ότι το αγοράκι έχει το δικό του ιδιαίτερο στιλ και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του.

matiampa gios volta

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του 3χρονου Ηρακλή στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved