Φαίη Σκορδά: Η φώτο του μεγάλου της γιου στην ολόλευκη κουζίνα του σπιτιού

Μετά από καιρό η Φαίη Σκορδά  δημοσίευσε φωτογραφία του Γιάννη Λιάγκα.

Φαίη Σκορδά: Η φώτο του μεγάλου της γιου στην ολόλευκη κουζίνα του σπιτιού

Η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε με τους ακολούθους της μια φωτογραφία του μεγάλου της γιου, Γιάννη.

Ως γνωστόν, η παρουσιάστρια αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις με τα παιδιά της και όταν το κάνει, επιλέγει τα insta stories.

Συνήθως ανεβάζει στιγμές με τους γιους της στο σπίτι, όταν έχουν χαλαρώσει και βλέπουν ταινία ή παίζουν με τα παιχνίδια τους. Και φυσικά, δεν φαίνονται ποτέ τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

skorda2

Αυτή τη φορά φωτογράφισε τον Γιάννη την ώρα που ήταν στην κουζίνα του σπιτιού. Φορούσε μάλιστα και φούτερ με το επώνυμό του στην πλάτη.

«Η αγάπη μου», σχολίασε η γνωστή μαμά η οποία έχει αδυναμία και στα δύο παιδιά της.

liagas

Όπως δήλωσε στην συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή The 2Night Show, τα πρώτα χρόνια ήταν ιδιαίτερα υπερπροστατευτική με τους γιους της.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι από τις συχνές διαφωνίες που είχε με τον Γιώργο Λιάγκα, ήταν επειδή εκείνος επέμενε να πηγαίνουν τα παιδιά κολυμβητήριο ακόμα και το χειμώνα ενώ εκείνη φοβόταν μη κρυώσουν. Όπως παραδέχτηκε όμως, τελικά ο πρώην σύζυγός της είχε δίκιο.

Και μπορεί σε προσωπικό επίπεδο να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, σε ότι αφορά τα παιδιά όμως, έχουν καταφέρει να συνεννοούνται απόλυτα. Ο Γιάννης και ο Δημήτρης περνούν χρόνο και με τους δύο γονείς τους σχεδόν καθημερινά κάνοντας πολλά και διαφορετικά πράγματα.

Η κουζίνα του σπιτιού της Φαίης

Δεν είναι η πρώτη φορά που μας δείχνει την κουζίνα της η γνωστή παρουσιάστρια. Και στο παρελθόν μέσα από αναρτήσεις έχει παρουσιάσει διάφορες γωνιές της τις οποίες μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved