Γρηγόρης Γκουντάρας - Ναταλί Κάκκαβα:Οι γιοι τους μεγάλωσαν πολύ - Δείτε φώτο

Περήφανοι γονείς είναι και οι δύο!

Γρηγόρης Γκουντάρας - Ναταλί Κάκκαβα:Οι γιοι τους μεγάλωσαν πολύ - Δείτε φώτο

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κακκαβά, ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, έχει φτιάξει μία υπέροχη οικογένεια με τα δύο του αντράκια και πορεύεται μαζί και επαγγελματικά. Το δυναμικό ντουέτο τους παρουσιάζει το Big Brother και το "Όλα Γκουντ" στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΙ.

Και οι δύο κάνουν συχνά αναρτήσεις στα social media και δείχνουν πώς είναι η καθημερινότητά τους. Ωστόσο, αυτό που μας τράβηξε το βλέμμα ήταν η τελευταία ανάρτηση που έκανε η Ναταλί με τους δυο γιους της. Εκεί συνειδητοποιήσαμε πόσο μεγάλωσαν τα αγόρια της και πόσο ψήλωσαν.

Όπως θα δείτε και εσείς στη φωτογραφία που ακολουθεί, η ευτυχισμένη μαμά ποζάρει στο πλευρό των αγοριών της σχολιάζοντας: "Βραδινή έξοδος με τους άντρες της ζωής μου .. Special thanks to the photographer @g.goudaras".

gkountaras natali kakkava gioi 1

Σε αντίθεση με τον Γρηγόρη, η Ναταλί δεν κάνει συχνές αναρτήσεις με τους γιους της γι' αυτό και η κοινή φωτογραφία με τον Μάρκο και τον Οδυσσέα της, ήταν έκπληξη.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί μερικές από τις αναρτήσεις που έχουμε ξεχωρίσει εμείς και που δείχνουν την οικογένεια σε προσωπικές στιγμές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved