Μαρία Ηλιάκη: Η throwback φωτογραφία από την εγκυμοσύνη και το μήνυμά της

«Πριν ένα χρόνο τέτοια μέρα μάθαμε πως είμαι έγκυος …», έγραψε μεταξύ άλλων η γνωστή παρουσιάστρια.

 

Μαρία Ηλιάκη: Η throwback φωτογραφία από την εγκυμοσύνη και το μήνυμά της

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή είναι αυτή η περίοδος για την Μαρία Ηλιάκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια, λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της στην Ελβετία όπου εργάζεται ο σύντροφός της Στέλιος Μανουσάκης, επέστρεψε στην Ελλάδα ανακοινώνοντας και τη νέα συνεργασία της με το Mega.


https://www.instagram.com/p/CUIUXzIMYmi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μαρία Ηλιάκη συναντά ξανά την φίλη της Κατερίνα Καραβάτου δίνοντας ραντεβού κάθε Σαββατοκύριακο στη νέα τους εκπομπή «Τι λες τώρα;».

Μιλώντας στο Happy Day για την τηλεοπτική της επιστροφή αλλά και την προσωπική της ζωή ανέφερε χαρακτηριστικά:

« Δεν κάνω πια μακροχρόνια σχέδια. Πέρυσι τέτοια εποχή θυμάμαι ότι ήμουν πάρα πολύ ευτυχισμένη γιατί μόλις είχαν μάθει ότι είμαι έγκυος οπότε ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη γι αυτό. Δεν έκανα επαγγελματικά σχέδια και δεν φανταζόμουν που θα βρίσκομαι σήμερα». Οσο για την ζωή της με το Στέλιο ανέφερε ότι είναι πολύ τακτοποιημένη και « είμαστε πολύ ευτυχισμένοι».

Χθες, η Μαρία Ηλιάκη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Πριν ένα χρόνο τέτοια μέρα μαθαμε πως είμαι έγκυος …και ένα χρόνο μετά…η αγάπη που νιώθω για το πλασματάκι αυτό είναι κάτι που δεν είχα φανταστεί ότι υπάρχει …εύχομαι σε όλες τις μαμαδες και τους μπαμπάδες του κόσμου να μεγαλώσουν καλά παιδια και αυτό νομίζω πως μπορουμε να το καταφέρουμε μόνο μεγαλώνοντας τα με πολλή αγάπη …».


https://www.instagram.com/p/CUXzLM8Mz0y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν είναι η μοναδική ανάρτηση που έκανε από τη περίοδο της εγκυμοσύνης της αλλά και μετά τη γέννηση του παιδιού της. Δείτε μερικές από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved