Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η νέα υπέροχη φωτογραφία με τους γιους του

Με αφορμή την ημέρα που ήταν αφιερωμένοι στους γιους, η σύντροφος του "Greek Freak" έκανε μια υπέροχη ανάρτηση, δείχνοντάς μας για πρώτη φορά τους γιους της σε ανάρτησή της.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η νέα υπέροχη φωτογραφία με τους γιους του

Η Μαράια Ρίντλσπριγκε έκανε μια υπέροχη και τρυφερή ανάρτηση στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram με αφορμή την Ημέρα που ήταν αφιερωμένη στους γιους. Δείχνοντάς μας τα δυο αγόρια της στο κρεβάτι σχολίασε: " Τα αγόρια μου. Με το να είμαι η μαμά σας είναι η μεγαλύτερη χαρά! Ακούω ότι είναι η ημέρα που είναι αφιερωμένη στους γιους και με αυτή την ευκαιρία γιορτάζω αυτά τα δύο απίθανα παιδιά!".

antetokoympo gioi

Όπως ήταν φυσικό τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή μιας και η Μαράια, δεν συνηθίζει να αναρτά φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, έκανε μια μικρή εξαίρεση και αυτό οφείλεται στην Ημέρα που ήταν αφιερωμένη στους γιους!

Το δεύτερο παιδί του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ρίντλσπριγκε

Μπορεί ο σταρ του ΝΒΑ να μην ανακοίνωσε ποτέ επίσημα ότι έγινε πατέρας για δεύτερη φορά όμως, πριν λίγες εβδομάδες ο Γιάννης, έκανε μια υπέροχη ανάρτηση δείχνοντάς μας τον ίδιο να κρατά στην αγκαλιά του τα παιδιά του αποκαλύπτοντας μάλιστα με αυτόν τον τρόπο και το φύλο του μωρού που ήταν άγνωστο.

"Αγαπώ τα αγόρια μου" όπως θα δείτε και εσείς σχολιάζει.

antetokounbo

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ρίντλσπριγκε έχουν ακόμη έναν γιο μαζί, τον 1,5 ετών Λίαμ.

Δείτε μερικές από τις πιο όμορφες φωτογραφίες του ζευγαριού με τον μικρό Λιαμ στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved