Χριστίνα Μπόμπα: Το απίθανο παιχνίδι που απασχολεί τις κόρες της για ώρες

Μια εκπληκτική ιδέα που αν είστε μαμά με μωρό (ή μωρά) στο σπίτι μπορείτε να εφαρμόσετε και εσείς.

Χριστίνα Μπόμπα: Το απίθανο παιχνίδι που απασχολεί τις κόρες της για ώρες

Τα μικρά σας θα ενθουσιαστούν.

Και να που η Χριστίνα Μπόμπα, μας έδειξε για ακόμη μια φορά έναν απίθανο τρόπο να κρατήσουμε και εμείς τα μωρά μας απασχολημένα για ώρες. Φαίνεται ότι διαβάζει αρκετά βιβλία, ότι ακολουθεί πολλές μαμάδες Influencer, ότι ψάχνει στο pinterest για όμορφα παιχνίδια, που μπορούν να διασκεδάσουν τα μικρά της.

Όπως αυτό εδώ, που δείχνει την Αριάνα και την Φιλίππα να έχουν στα πόδια και τα χέρια τους δεμένα μπαλόνια.

mpompa xeria podia mora mpalonia

Κάποιες μαμάδες (ξέρετε αυτές που καλό λόγο δεν έχουν να πουν, που είναι με το φαρμάκι στο στόμα) θα πουν "Μα καλά, τι σόι μάνα είναι που έχει δέσει μπαλόνια στα χεράκια και τα πόδια των μωρών της;". Ωστόσο εμείς θα απαντήσουμε ότι πρώτον, δεν έχει δέσει τα κορδελάκια σφιχτά (για όνομα του Θεού) και δεύτερον αυτή η δραστηριότητα έχει πολλά οφέλη για τα μωρά.

Balloon kicking για τα μωρά

Τα μπαλόνια στα χέρια και τα πόδια των μωρών είναι μια διασκεδαστική κινητική δραστηριότητα για τα μωρά. Μέσα από αυτό το παιχνίδι τα μικρά σας θα μάθουν να παρακολουθούν με τα μάτια τους την κίνηση των μπαλονιών, θα ανακαλύψουν ότι η κίνηση των χεριών και των ποδιών τους προκαλούν την κίνηση των μπαλονιών και θα μάθουν πώς να ελέγχουν τα χέρια και τα πόδια τους γενικότερα. Άλλωστε τα μωρά μαθαίνουν πολλά πράγματα από τη στιγμή της γέννησής τους, πολύ πριν μάθουν να μπουσουλάνε ή να στέκονται.

Γιατί τα μωρά λατρεύουν τα μπαλόνια;

Τα μπαλόνια ανέκαθεν ήταν διασκεδαστικά. Συνήθως τα παιδιά τα βλέπουν σαν παιχνίδια. Έχουν μάθει να συνδυάζουν τα μπαλόνια με κάτι εορταστικό. Με ένα ατελείωτο πάρτι.

Διασκεδαστικό παιχνίδι με μπαλόνια για μωρά

Για να κάνετε και εσείς ό,τι έκανε η Χριστίνα Μπόμπα θα χρειαστείτε μερικά πολύχρωμα μπαλόνια γεμάτα με ήλιο και κορδέλες.

Δέστε τα (όχι σφιχτά) στα χεράκια και τα ποδαράκια τους και αφήστε τα να παίξουν για ώρες. Θα εκπλαγείτε από το πόσο συγκεντρωμένα και πόσο ήρεμα θα είναι.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί, αναρτήσεις και από άλλες μαμάδες που απασχολούν με τον ίδιο τρόπο τα μωρά τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved