Stroller allert: Δείτε πώς βγαίνουν βόλτα οι Ελληνίδες celebs με τα μωρά τους

Απίθανες φωτογραφίες με Ελληνίδες μαμάδες που βγαίνουν βόλτα με τα μωρά τους.

Stroller allert: Δείτε πώς βγαίνουν βόλτα οι Ελληνίδες celebs με τα μωρά τους

Ο καιρός μπορεί σιγά σιγά να γίνεται φθινοπωρινός όμως οι βόλτες με τα μωρά δεν πρέπει να σταματήσουν. Τα μικράκια πρέπει να βγαίνουν από το σπίτι, να παίρνουν αέρα και να απολαμβάνουν λίγο περισσότερο χρόνο με τη μαμά και τον μπαμπά.

Οι διάσημες Ελληνίδες μαμάδες που έχουν μωράκια δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες τους από μια βόλτα στο πάρκο ή στο κέντρο της πόλης, έχοντας στο καρότσι την καλύτερη παρέα.

Τι ρούχα φορούν στην βόλτα τους; Επιλέγουν άνετα φλατ παπούτσια ή όχι; Τι καρότσι χρησιμοποιούν για τις βόλτες τους;

Το παιδικό καρότσι είναι ένα άκρως απαραίτητο κομμάτι στον εξοπλισμό του μωρού, ειδικότερα τα πρώτα χρόνια. Οι επιλογές στην αγορά είναι πολλές και αυτό δημιουργεί ένα επιπλέον άγχος στους γονείς, που προσπαθούν να βρουν το καλύτερο παιδικό καρότσι για τις ανάγκες τους και την άνεση του μωρού. Τα παιδικά καροτσάκια διαφοροποιούνται ως προς την ποιότητα, τα υλικά, το βάρος και ως προς τον τρόπο χρήσης και τις λειτουργίες τους. Γι' αυτό δεν θα πρέπει να κοιτάτε μόνο το design αλλά και το εάν σας βολεύει ή όχι. Μην διαλέγετε καρότσι απλά και μόνο επειδή το έχει διαλέξει η αγαπημένη σας παρουσιάστρια, ηθοποιός ή influencer. Διαλέξτε καρότσι επειδή θα ταιριάζει σε εσάς, τις δικές σας ανάγκες και τη δική σας καθημερινότητα.

Πώς διαλέγουμε παιδικό καρότσι;

Το παιδικό καρότσι είναι από τις πρώτες αγορές που θα πρέπει να κάνετε με τον ερχομό του μωρού σας.

Επειδή θα το έχετε για αρκετά χρόνια, θα πρέπει να είναι λειτουργικό, άνετο και σχετικά ελαφρύ καθώς θα χρειαστεί να το ανοιγοκλείσετε – και μόνοι σας- πολλές πολλές φορές.

Παρόλο που η αναγραφή των προτύπων ασφαλείας αποτελεί εγγύηση ποιότητας, φροντίστε να ελέγξετε και τα ακόλουθα σημεία:

  • Αν επιλέξετε πολυκαρότσι, βεβαιωθείτε ότι το πορτ μπεμπέ έχει καλή επένδυση και ότι τα τοιχώματά του είναι αρκετά ψηλά.
  • Ελέγξτε αν τα υφασμάτινα μέρη του καροτσιού πλένονται ( κατά προτίμηση στο πλυντήριο). Τα μωρά βγάζουν συχνά «γουλιές», ενώ τα μικρά τρελαίνονται να τρώνε με στο καρότσι τους.
  • Δοκιμάστε το καρότσι για να ελέγξετε την ανθεκτικότητά του. Μη διστάσετε να ασκήσετε (ελαφριά πίεση) στον σκελετό του.
  • Όταν διπλώνουν, τα καρότσια καταλαμβάνουν άλλοτε λιγότερο και άλλοτε περισσότερο χώρο. Ελέγξτε αν το καρότσι χωράει στο πορτπαγκάζ σας και στο μέρος του σπιτιού όπου το μαζεύετε.
  • Βεβαιωθείτε ότι ο μηχανισμός αναδίπλωσης είναι ικανοποιητικός: σκεφτείτε ότι θα ανοίξετε και θα διπλώσετε το καρότσι πάρα πολλές φορές στη διάρκεια της ζωής του.
  • Αν ο σκελετός δεν είναι γερός ή αν κάποια μέρη του δεν φαίνονται ανθεκτικά ( για παράδειγμα είναι πλαστικά) το καρότσι μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις διάσημες Ελληνίδες μαμάδες και πάρτε ιδέες όχι μόνο για το look σας κατά τη διάρκεια της βόλτας, αλλά και για το ποιο καρότσι να διαλέξετε για το μωρό σας αφού πρώτα φυσικά εξασφαλίσετε ότι ταιριάζει και στις δικές σας ανάγκες σύμφωνα με τα όσα αναφέραμε παραπάνω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved