Σάββας Πούμπουρας: Η κόρη του είναι η καλύτερη …μηχανικός

Τι μαστορεύει παρέα με την κόρη του; 

Σάββας Πούμπουρας: Η κόρη του είναι η καλύτερη …μηχανικός

Ο Σάββας Πούμπουρας είναι από τους πιο ενεργούς μπαμπάδες της ελληνικής showbiz.

Αυτό τουλάχιστον αντιλαμβάνεται κανείς από τις αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και οι οποίες είναι πολύ συχνές.

Προφανώς και υπάρχουν πάρα πολλοί μπαμπάδες που ασχολούνται με τα παιδιά τους… Ο γνωστός παρουσιαστής όμως, που φέτος είναι στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή «Ελένη», δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή με την Κύνθια.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε μπαμπάς άλλαζε την κόρη του, την τάιζε, την κοίμιζε. Άρχισαν να ταξιδεύουν οι δυο τους, να πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ, να μαγειρεύουν μαζί στην κουζίνα.

poumpouras2

Μέσα από τα insta stories, μοιράζεται όλο και πιο συχνά, στιγμές με την μοναχοκόρη του, απαντώντας συχνά και σε μηνύματα των ακολούθων του, αν όντως είναι τόσο απλά και εύκολα τα πράγματα με ένα παιδί. Εύκολα σίγουρα δεν είναι πάντα αλλά το προσπαθεί.

«Θα δω αύριο το παιδί.. θα παίξω αύριο με το παιδί, δεν πρόλαβα σήμερα είχα πολλή δουλειά θα αναπληρώσω το ΣΚ με το παιδί..

Και το αύριο μερικές φορές δεν έρχεται ποτέ.. Ότι σκεφτείς με το παιδί κάντο ΕΚΕΙΝΗ τη στίγμη! Ζήστο. Μην το αναβάλεις», έγραψε σε ποστ του και φροντίζει όσο μπορεί να ζει την κάθε στιγμή με την κόρη του.


https://www.instagram.com/p/CPYomYdHR88/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τις προάλλες η γυναίκα του Αρετή Θεοχαρίδη, απαθανάτισε τον σύζυγό της με τον κόρη τους καθώς προσπαθούσαν να συναρμολογήσουν μια καρέκλα. Και όταν λέμε προσπαθούσαν, εννοούμε και τη μικρή Κύνθια, η οποία με το κατσαβίδι στο χέρι ...βίδωνε. «Μηχανικός; Ό, τι θέλει το παιδί» σχολίασε με χιούμορ στην ανάρτηση που έκανε.

Δείτε το εν λόγω στιγμιότυπο με την μικρή Κύνθια και το μπαμπά της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved