Όλγα Πηλιάκη: Απίθανο το στιλ της κόρης της στο σχολείο

«Πολύ στιλ βρε παιδί μου» σχολιάζει η διάσημη μαμά.

Όλγα Πηλιάκη: Απίθανο το στιλ της κόρης της στο σχολείο

Για ακόμη μία φορά, η Μαλένα Χανταμπάκη κατάφερε να ξετρελάνει τους followers της διάσημης μαμάς της. Η τετράχρονη κόρη του Στέλιου Χανταμπάκη και της Όλγας Πηλιάκη είναι ένα γλυκύτατο κοριτσάκι, χαμογελαστό που έχει κλέψει τις εντυπώσεις με το νάζι και το σκέρτσο της. Όσοι ακολουθείτε ήδη το ζευγάρι, το γνωρίζετε αυτό πολύ καλά.

Οι δύο γονείς δημοσιεύουν αρκετά συχνά φωτογραφίες και βίντεο με την κόρη τους που δίνει ρεσιτάλ με τα καμώματά της. Πέραν τούτου το κοριτσάκι είναι έτσι και αλλιώς πανέμορφο και έχει ήδη το δικό του προσωπικό στιλ.

Αυτός ήταν και ο λόγος που έκλεψε τις εντυπώσεις αυτή τη φορά. Η Όλγα Πηλιάκη δημοσίευσε μία φωτογραφία με την κόρη της όπου ποζάρουν μαζί στον φακό λίγο πριν το σχολείο. Μαμά και κόρη φορούν κολάν και over-sized μπλούζες. Όλα τα λεφτά βέβαια είναι η πόζα της μικρής που ποζάρει καλύτερα και από μοντέλο.

olga piliaki kori stil

Όλγα Πηλιάκη – Στέλιος Χανταμπάκης: Η καθημερινότητα με τα παιδιά στο σπίτι

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη είναι πολύ ενεργοί στα social media το χιούμορ χαρακτηρίζει τις περισσότερες από τις αναρτήσεις τους. Και οι δύο περνούν χρόνο με τα παιδιά τους και η καθημερινότητά τους περιλαμβάνει αθλητικές δραστηριότηες, χορούς, παιχνίδια και μαγειρέματα (θυμάστε τότε που η Μαλένα είχε βάλει ποδιά και σκούφο του σεφ και έφτιαξε πίτσα;)

malena xadampaki 4

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει το ζευγάρι με τα παιδιά του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved