Ρούλα Ρέβη: Αυτή η φωτογραφία της κόρης της ενθουσίασε τους followers

Τα σχόλια των ακολούθων της ήταν εγκωμιαστικά.

Ρούλα Ρέβη: Αυτή η φωτογραφία της κόρης της ενθουσίασε τους followers

Το τελευταίο διάστημα η Ρούλα Ρέβη έχει πυκνώσει τις αναρτήσεις με τα παιδιά της.

Μεγαλώνοντας, μοιράζεται όλο και πιο συχνά φωτογραφίες τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σπάνια θα είναι όλοι μαζί. Συνήθως είναι αυτή που φωτογραφίζει τον γιο και την κόρη της, μαζί ή χωριστά, σε αυθόρμητες ή όχι στιγμές ή θα ανεβάσει μια selfie με ένα από τα δίδυμα.

Παρότι όλες οι φωτογραφίες της είναι όμορφες, ορισμένες είναι ξεχωριστές.

Όπως για παράδειγμα αυτή με την Ειρήνη- Χρυσή να ξεκουράζεται σε ένα ξύλινο τραπέζι.


https://www.instagram.com/p/CSEMo10ILh3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Τα παιδιά θα μας θυμούνται για όσα τα κάναμε να αισθανθούν …» είχε γράψει στη συγκεκριμένη ανάρτηση που έκανε τον περασμένο Αύγουστο συγκεντρώνοντας πάνω από 9.300 likes.

To ενδιαφέρον με τα posts της Ρούλας Ρέβη δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες αλλά και τα σχόλια που κάνει . Κατά καιρούς έχει μιλήσει για την ζωή της με τα δίδυμα, για το ότι δεν υπάρχει σωστό και λάθος παρά αυτό που γνωρίζει καλύτερα η κάθε μάνα, αλλά και για τον άντρα της ζωής της, Αποστόλη Τότσικα. Σχεδόν σε όλες αυτές τις αναρτήσεις, οι followers της δεν παραλείπουν να σχολιάσουν πόσο αληθινός και ουσιώδης είναι ο τρόπος που γράφει.

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε μια άκρως καλλιτεχνική φωτογραφία της κόρης της χωρίς κανένα σχόλιο, παρά μόνο μια καρδιά.


https://www.instagram.com/p/CT_sHK_oeMr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Πίνακας», «ομορφιά προσωποποιημένη», « τι ομορφιά», «υπέροχη», «η πιο δυνατή φωτό σου», ήταν μερικά μόνο από τα δεκάδες σχόλια των ακολούθων της στο Instagram.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αρκετές ακόμα φωτογραφίες των παιδιών της Ρούλας Ρέβη, όπως η ίδια τα έχει απαθανατίσει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved