Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ο γιος της απολαμβάνει το πρωινό του

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε η γνωστή παρουσιάστρια.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ο γιος της απολαμβάνει το πρωινό του

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μετά από απουσία αρκετών χρόνων, επέστρεψε στην τηλεόραση φέτος συμμετέχοντας στην εκπομπή « Μega Kαλημέρα» που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη.

Ήθελε να εργαστεί ξανά αλλά με κάτι που να την εκφράζει. Έτσι, όταν ήρθε η πρόταση από την φίλη και κουμπάρα της, δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Οικογένεια και δουλειά

Όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Δέσποινα Καμπούρη, ο σύζυγός της, Άρης Γούτος, δεν την βοηθάει μόνο με τα παιδιά αλλά ήταν και ο πρώτος που της είπε να εργαστεί. «Είμαστε μαζί τέσσερα χρόνια και ήταν κεραυνοβόλος έρωτας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για τα παιδιά της, τη Μαίρη και τον Κωνσταντίνο, προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο μαζί τους. « Με πονάει λίγο που δεν θα ξαναξυπνάω τα παιδιά εγώ. Θέλω όσο μπορώ να περνώ δημιουργικό χρόνο μαζί τους», είπε μεταξύ άλλων.

Η ίδια , είναι ενεργή στο Instagram ωστόσο έχει επιλέξει να μην δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες των παιδιών της.Από τις πιο πρόσφατες είναι αυτή με τον μικρό Κωνσταντίνο να απολαμβάνει το πρωινό του.

gios petroutseli

Ιδέες για πρωινό παιδιών

Τα παιδιά που καταναλώνουν πρωινό μπορούν να διατηρήσουν πιο εύκολα ένα φυσιολογικό σωματικό βάρος, σε σχέση με τα παιδιά που το παραλείπουν κι έχουν μεγαλύτερη τάση προς το υπέρβαρο και την παχυσαρκία. Και μην ξεχνάτε πως το πρωινό θα εξασφαλίσει την ενέργεια που χρειάζονται τα παιδιά για να αποδώσουν στο σχολείο και στην καθημερινότητά τους.

Τι μπορείτε να ετοιμάσετε για πρωινό

  • Pancakes με φρούτα: Απλά ένα ακαταμάχητο κολατσιό για τα παιδιά αλλά και για εσάς
  • Pancakes με κοτόπουλο, σπανάκι και αυγό
  • Πεντανόστιμα αλμυρά pancakes
  • Αυγά με μπέικον, ντομάτα, ρόκα και μοτσαρέλα
  • Overnight Oats

Τις συνταγές όπως και άλλες πολλές ιδέες θα τις βρείτε εδώ.

Όσο για τα γλυκύτατα παιδιά της Φλορίντας Πετρουτσέλι, μπορείτε να δείτε φωτογραφίες τους από το φετινό καλοκαίρι στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved