Κοριτσάκι βλέπει βροχή για πρώτη φορά - Οι αντιδράσεις της μοναδικές

Βγήκε στην αυλή και απολαμβάνει να βλέπει το νερό να πέφτει στο κεφάλι, το πρόσωπο και τα ρούχα της.

Κοριτσάκι βλέπει βροχή για πρώτη φορά - Οι αντιδράσεις της μοναδικές

Είναι υπέροχο να ζεις κάτι για πρώτη φορά. Για τα παιδιά αυτό το συναίσθημα είναι μοναδικό. Όταν κάνουν κάτι για πρώτη φορά νιώθουν ότι κατακτούν ολόκληρο τον κόσμο.

Αλήθεια, εσείς θυμάστε τον εαυτό σας παιδί να παίζει στην βροχή, να πλατσουρίζει στους νερόλακκους και να βγάζει τη γλώσσα έξω για να φάει τη βροχή; Τον ήλιο, τον άνεμο, τη βροχή και το χιόνι μπορούμε να τα νιώσουμε με όλες μας τις αισθήσεις. Και σε αυτό το μικρό βίντεο ένα χαριτωμένο μικρό κορίτσι, η Kayden, ανακαλύπτει πώς μοιάζει για πρώτη φορά η βροχή, νιώθει επάνω της για πρώτη φορά τις σταγόνες να βρέχουν τα χέρια, τα πόδια, τα μαλλιά και το πρόσωπό της.

Το γέλιο της και οι φωνούλες που βγάζει από ευτυχία έκαναν τους 5 εκατομμύρια χρήστες που το έχουν δει μέχρι στιγμής να το λατρέψουν και να το κοινοποιήσουν αρκετές φορές και όχι άδικα μιας και η μικρούλα είναι απίθανη.

Σίγουρα θα σας ταξιδέψει έστω και για λίγο στα παιδικά σας χρόνια.

Αν είστε γονείς, ίσως να έχετε αφήσει τα παιδιά σας να ζήσουν κάτι αντίστοιχο. Αν όχι, τότε ίσως να πρέπει να το κάνετε έστω και για μια φορά. Να ζήσουν και εκείνα έστω και για λίγο αυτή την όμορφη εμπειρία. Και γιατί όχι; Ίσως να βγείτε και εσείς μαζί τους στη βροχή, να χορέψετε παρέα.

Πατήστε play και δείτε το βίντεο.© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved