Ένα μικρό παιδί μοιράστηκε το φαγητό του με μια γάτα και τρέλανε το Twitter

Το βίντεο σίγουρα θα σας φτιάξει την ημέρα.

Ένα μικρό παιδί μοιράστηκε το φαγητό του με μια γάτα και τρέλανε το Twitter

Τα παιδιά είναι τα πιο αθώα πλάσματα και δεν κρίνουν, ούτε νιώθουν ότι τα ζώα διαφέρουν από τους ανθρώπους. Τις τελευταίες μέρες, ένα αξιολάτρευτο βίντεο ενός παιδιού και μιας γάτας δείχνει αυτό ακριβώς. Πόσο όμορφη μπορεί να είναι η σχέση που μπορεί να έχουν δύο υπέροχα και αξιολάτρευτα πλάσματα.

Το βίντεο που δείχνει ένα αγόρι σε αρκετά μικρή ηλικία να μοιράζεται το φαγητό του με μια γάτα έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το στιγμιότυπο αναρτήθηκε σε έναν λογαριασμό στο Twitter με το όνομα Buitengebieden.

Όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο των 18 δευτερολέπτων, το αξιολάτρευτο αγοράκι φαίνεται να τρώει ψωμί. Όταν συνειδητοποιεί ότι μια γάτα βρίσκεται δίπλα του, προσφέρει το φαγητό του στο μικρό γατάκι δίχως δεύτερη σκέψη. Αφού μυρίσει το φαγητό, η γάτα αρχίζει να τρώει δειλά δειλά ώσπου στη συνέχεια... βολεύεται και αρχίζει να τρώει μαζί με τον νέο μικρό της φίλο.

"Αγάπη σημαίνει να μοιράζεσαι" σχολιάζει ο χρήστης που δημοσίευσε το βίντεο και εμείς δεν γίνεται να μην συμφωνήσουμε μαζί του.

Το βίντεο λάτρεψαν πολλοί χρήστες του Τwitter. Για την ακρίβεια μάζεψε πάνω 75.000 views και πάνω από 5.000 likes. Οι "Twitterάδες" λάτρεψαν την αθωότητα του παιδιού που απαθανατίστηκε με τον πιο όμορφο τρόπο σε αυτό το βίντεο. Μάλιστα έσπευσαν να αφήσουν και τα σχόλιά τους από κάτω.

Δείτε μερικά από αυτά στη gallery που ακολουθεί.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved