Δούκισσα Νομικού: Ο μπαμπάς της παίζει με τα εγγόνια του - Υπέροχες φώτο

Ο παππούς Νίκος Νομικός …παραδίδει μαθήματα μουσικής στα δύο εγγόνια του.

Δούκισσα Νομικού: Ο μπαμπάς της παίζει με τα εγγόνια του - Υπέροχες φώτο

Η Δούκισσα Νομικού είναι γνωστό ότι έχει μεγάλη αδυναμία στους γονείς της. Και με τους δύο έχει πολύ στενή σχέση αλλά ως κόρη φαίνεται ότι έχει ένα ξεχωριστό δέσιμο με τον μπαμπά της, Νίκο Νομικό.

Αρκετές φορές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η γνωστή παρουσιάστρια έχει εκφράσει δημόσια την αγάπη της προς το πρόσωπό του.

«Χρόνια πολλά μπαμπάκα μου ❤️
Αυτό το φιλί δεν το αλλάζω με τίποτα στον κόσμο ?
ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ?? Σε ευχαριστώ που είσαι ο ήρωας μου, αυτός που με προστατεύει, με καθοδηγεί και με πιστεύει σε ό,τι και αν αποφασίσω να κάνω! Όσο και να μεγαλώνω, πάντα θα είμαι το μικρό σου κοριτσάκι. Και πάντα θα θέλω να έρχομαι τρέχοντας στη μεγάλη και ζεστή αγκαλιά σου», είχε γράψει σε ένα από τα ποστ της.


https://www.instagram.com/p/CIdTD9Bnu0M/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σχέση μπαμπά – κόρης

Ο πατέρας είναι το πρότυπο του άνδρα για την κόρη του. Αυτό δεν σημαίνει πως μεγαλώνοντας θα ψάχνει να βρει κάποιον που θα του μοιάζει – αν και έχει φανεί πως κάτι ανάλογο συμβαίνει! Είναι εκείνος όμως που θα «γράψει» μέσα της και θα καθορίσει τον τρόπο που θα αντιλαμβάνεται το αντίθετο φύλο. Καταλαβαίνουμε λοιπόν πόσο σημαντική είναι η «ανδρική εικόνα» στα μάτια του κοριτσιού, καθώς με αυτήν θα πορευτεί στη ζωή της και με βάση αυτή την εικόνα θα επιλέγει ή θα αποφεύγει τον ερωτικό της σύντροφο αλλά και στο φιλικό και κοινωνικό επίπεδο. Ο πατέρας θα της μάθει πως μπορεί να μην έχει την μυϊκή του δύναμη, έχει όμως την ευστροφία του μυαλού της. Είναι εξίσου ίση με όλους τους άλλους ανθρώπους, δεν υστερεί σε τίποτα, άρα χρειάζεται να σέβεται πρώτα εκείνη τον εαυτό της για να «απαιτήσει» και από τους άλλους να τη σέβονται εξίσου.

dutchesss

Ο παππούς Νίκος Νομικός με τα εγγόνια του

Η Δούκισσα Νομικού έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες των παιδιών της με τη μητέρα της , δεν είχαμε δει όμως αντίστοιχες με τον μπαμπά της. Χθες λοιπόξν, έκανε την έκπληξη και ανέβασε σε insta story φωτογραφίες του πατέρα της με την μικρή Αναστασία και τον Σάββα εν ώρα παιχνιδιού.

"Σήμερα ο παππούς Νίκος μας έκανε μαθήματα φωνητικής και μαθήματα πιάνου", σχολίασε η όμορφη μαμά, δείχνοντας τον πατέρα της να κρατά ένα παιδικό μικρόφωνο και να τραγουδά στην εγγονή του αλλά και να είναι με τον Σάββα την ώρα που παίζει στο πιάνο ( παιδικό κι αυτό).

Δείτε τις όμορφες φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved