Salma Hayek: Η ομοιότητα με την κόρη της είναι εντυπωσιακή (εικόνες)

Η έφηβη Valentina, μεγαλώνοντας μοιάζει όλο και περισσότερο στη διάσημη μαμά της. 

Salma Hayek: Η ομοιότητα με την κόρη της είναι εντυπωσιακή (εικόνες)

Η μοναχοκόρη της Salma Hayek, Valentina πριν μερικές ημέρες είχε τα γενέθλιά της.

Συγκεκριμένα, στις 21 Σεπτεμβρίου έγινε 14 ετών και μητέρα της δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία είναι μαζί με περίπου ίδιο look, κοιτάζοντας η μία την άλλη στα μάτια.

« Πολύτιμο κορίτσι μου, είσαι τα πάντα για μένα. Ευλογημένη η ημέρα που ήρθες στη ζωή μου, το σπάνιο φως σου να λάμπει για πάντα. Χαρούμενα γενέθλια Valentina!!!! Σ΄ευχαριστώ που είσαι εσύ», ήταν η ευχή προς την κόρη της.


https://www.instagram.com/p/CUFtIuOL7_X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η διάσημη ηθοποιός έχει αποκτήσει το μοναχοπαίδι της με τον δισεκατομμυριούχο Francois- Henri Pinault με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2009.

Η Salma Hayek, έγινε μητέρα όταν ήταν 41 ετών και σε παλιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Νομίζω ότι είμαι καλύτερη μητέρα γιατί την απέκτησα αργότερα. Αλλά κουράζομαι. Δεν πρόκειται να πω ψέματα».

Μιλώντας δύο χρόνια πριν στo Town And Country περιέγραψε την κόρη της ως δημιουργική, έξυπνη, αστεία και πρόθυμη ενώ στο βρετανικό περιοδικό Red, αναφέρθηκε για τους τρόπους με τους οποίους διασφαλίζει ότι περνά χρόνο με την Valentina.

«Προσπαθώ να είμαι μαζί της όσο το δυνατόν περισσότερο, ακόμη και όταν δουλεύω. Ακόμα και στη φωτογράφηση για το εξώφυλλο, συμμετείχε, δεν καθόταν μόνο στο iPad», εξήγησε η σταρ.

«Πρέπει να παρασύρετε τα παιδιά να συμμετέχουν στη ζωή. Χρειάζεται πολλή δουλειά και οι μαμάδες είναι πολύ κουρασμένες γιατί οι περισσότερες από εμάς δουλεύουμε και η ζωή είναι εξαντλητική, ειδικά αν είσαι μεγαλύτερη ( σε ηλικία) μαμά όπως εγώ, αλλά πρέπει να κάνεις τον κόπο», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Η διάσημη ηθοποιός δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της κόρης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε όσες όμως έχει αναρτήσει, με πιο χαρακτηριστική αυτή ανήμερα των γενεθλίων της, είναι εμφανές ότι η κόρη της όσο μεγαλώνει της μοιάζει ολοένα και περισσότερο. Μπορείτε να το διαπιστώσετε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved