Γιώργος Λιανός: Η πρώτη φωτογραφία με την μπέμπα του

Πριν λίγες μέρες ο Γιώργος Λιανός δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με το νεότερο μέλος της οικογένειάς του και μικρότερη κόρη του που ήρθε στον κόσμο πριν έξι μήνες.

Γιώργος Λιανός: Η πρώτη φωτογραφία με την μπέμπα του

Ο Γιώργος Λιανός τον Μάρτιο του 2021 έγινε για τέταρτη φορά μπαμπάς από τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη. Ο παρουσιαστής τότε είχε ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή στον Sfera που συμμετέχει μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Νάνσυ Αντωνίου και τον Παναγή Τζωρτζάτο.

Λίγο αργότερα είχε έρθει και η φωτογραφία με την τούρτα, τα λουλούδια και τον ροζ αρκούδο που ανακοίνωνε τα νέα αυτά και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

giorgos lianos anartisi mpempa 1

"Σας ευχαριστούμε όλους για τις υπέροχες ευχές σας! Η μικρή μας ήρθε κεφάτη και γνώρισε ήδη τα τρία αδερφάκια της! Να έχουν όλα τα παιδάκια μας υγεία και να είναι καλότυχα!!#newbaby #babygirl #number4".

H κόρη του μπουσουλάει

Η μικρή είναι έξι μηνών όπως αναφέραμε και ο Γιώργος Λιανός έκανε για πρώτη φορά ανάρτηση που μας δείχνει την μικρούλα του. Όπως θα δείτε η μπέμπα του έχει σκούρα καστανά μαλλιά και παίζει στο πάτωμα με τον μπαμπά της.

giorgos lianos anartisi mpempa 2

"Η καθημερινότητα μου είναι έντονη αλλά απολαυστική! Από το παιχνίδι στο γύρισμα και πίσω!', έγραψε κάτω από τη φωτογραφία του. Όπως ήταν φυσικό τα likes και τα σχόλια για τη μικρή του έπεσαν βροχή και όχι άδικα.

Ο Κωνσταντίνος, ο Ιάσωνας και η Αριάνα

Ο Γιώργος Λιανός εκτός από την έξι μηνών μικρούλα έχει ακόμη τρία παιδιά από τον πρώην γάμο του με την Ανθή Ανδροτσάκη. Τον Κωνσταντίνο, τον Ιάσωνα και την Αριάνα που στις 24 Σεπτεμβρίου, θα γίνει 10 ετών.

Σε αντίθεση με την Ανθή Ανδροτσάκη, ο Γιώργος Λιανός, δεν συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες με τα παιδιά του. Κι όταν το κάνει είναι με αφορμή τα γενέθλιά τους, την πρώτη μέρα στο σχολείο ή κάτι αντίστοιχο.

Δείτε μερικές από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved