Ελένη Χατζίδου: Το παράπονο που είχε ως παιδί από τους νονούς της

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδε τους νονούς της.

Ελένη Χατζίδου: Το παράπονο που είχε ως παιδί από τους νονούς της

Η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου έγιναν νονοί το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Βάφτισαν την κόρη φίλων τους και της έδωσαν το όνομα Αγγελική- Κωνσταντίνα.

Η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους αγαπημένους της followers φωτογραφίες από τη βάφτιση αλλά κι ένα …παράπονό της.

«Το Σάββατο είχαμε τη Χαρα κ την τιμή να γινουμε νονοί μαζί με το σύζυγο,ενος υπέροχου μωρού,της Αγγελικής-Κωνσταντίνας❤️

Θα σας πω μια μικρή ιστορία.

Ήμουν 5 χρόνων όταν είδα τους νονούς μου για τελευταία φορά…μου είχανε φέρει δωρο ενα ποδήλατο.το μόνο που θυμάμαι απ αυτούς.

Πάντα το είχα παράπονο,όταν άκουγα αλλά παιδάκια να λένε για τους νονούς τους και αναρωτιόμουν γιατί εγω δεν έχω πια νονούς,γιατί με αφήσανε κ δε θέλουν να με ξαναδούν κ είχα ορκιστεί πως αν τυχόν γινω ποτε νονα,θα έχω το βαφτιστηρι μου σα δεύτερο παιδί μου…

Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να δίνει τόσο σημαντικους όρκους ενώπιον θεού κ να μην τους τηρεί…»

eleni.hatzidou nona

Συμβουλές προς νονές ή μέλλουσες νονές

Τα παιδιά δεν έχουν ανάγκη τα ακριβά δώρα. Το μόνο που έχουν ανάγκη είναι η παρουσία σας. Δεν χρειάζεται πάντα μια επίσκεψη στο σπίτι να συνοδεύεται με ένα δώρο στο χέρι. Πιο πολύ θα εκτιμήσει μια αγκαλιά, το παιχνίδι και τα γέλια που θα κάνετε μαζί στο σπίτι παρά τη σακούλα με το παιχνίδι ή τα ρούχα που θα του δώσετε. Ακόμη και αν καυγαδίσετε έντονα με την κουμπάρα σας, μην ξεχάσετε το βαφτιστήρι σας. Συνεχίστε να ανταποκρίνεστε στις υποχρεώσεις σας. Εξηγήστε στη μαμά, ακόμη και αν δεν θέλετε να συναντιέστε μαζί της, ότι θα επισκέπτεστε το παιδί ώστε να το βλέπετε έστω και για λίγο, έστω και για να του δώσετε το δωράκι που του πήρατε!

Χτίστε μια σχέση μοναδική με το βαφτιστήρι σας. Εξάλλου για εκείνο είστε νονά, θεία και φίλη μαζί!

H Ελένη Χατζίδου πάντως είναι πανευτυχής που έγινε νονά. Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved