Είχε συνέντευξη για δουλειά και πήρε το μικρό γιο της μαζί (βίντεο)

Το βίντεο στο TikTok που λάτρεψαν οι χρήστες!

Μαργαρίτα Νικολάου
Είχε συνέντευξη για δουλειά και πήρε το μικρό γιο της μαζί (βίντεο)

Αυτό το βίντεο το λάτρεψα λίγο παραπάνω. Σχωράτε με αλλά ταυτίστηκα με αυτή τη μαμά. Βέβαια η δική μου συνέντευξη δεν είχε την ίδια κατάληξη με της μαμάς που θα δείτε παρακάτω, όμως το έκανα και εγώ πριν μερικά χρόνια αυτό.

Γέννησα τον Μάρτιο του 2010 και τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς με κάλεσαν από γνωστή εφημερίδα για συνέντευξη. Δεν είχα πού να αφήσω το μωρό εκείνη την ημέρα, δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία και κάπως έτσι, αποφάσισα να ντύσω την κόρη μου, να τη στολίσω, να την βάλω στο καρεκλάκι αυτοκινήτου και να φύγω για το κέντρο της Αθήνας. Αφού έβαλα το αυτοκίνητο σε parking, φόρεσα τη μικρή στον μάρσιπο και ανέβηκα στον μελλοντικό μου εργοδότη για τη συνέντευξη.

Το παγωμένο του βλέμμα το πρόσεξα αμέσως. Μου ζήτησε να κάτσω στην καρέκλα που βρισκόταν μπροστά από το γραφείο του με μια μικρή αμφιβολία στη φωνή του. "Μάλιστα", σκέφτηκα. Αφού κοίταξε ξανά το βιογραφικό μου, έριξε μια ματιά στην μικρή μου και μου είπε ότι δεν είχε προσέξει ότι ανέφερα "Παντρεμένη με παιδί".

Αφού με ρώτησε ό,τι είχε να με ρωτήσει, με αποχαιρέτησε με ένα "Θα σας ειδοποιήσουμε". Κλείνοντας την πόρτα πίσω μου γνώριζα ότι το τηλέφωνό μου δεν θα χτυπούσε ποτέ. Καλύτερα όμως! Από τη μια στενοχωριόμουν γιατί πίστευα ότι δεν θα μπορούσα σαν παντρεμένη με παιδί να βρω ξανά μια δουλειά που θα αγαπώ, από την άλλη όμως χαιρόμουν που δεν θα πήγαινα σε ένα περιβάλλον που δεν θέλει γυναίκες παντρεμένες και μάλιστα με παιδιά.

Κάθε εμπόδιο σε καλό βέβαια, μιας και βρήκα την δουλειά των ονείρων μου. Που συνδυάζω μητρότητα και δημοσιογραφία μαζί. Ας επιστρέψω όμως στο θέμα μας! Σε αυτή την απίθανη μαμά που πήγε με τον γιο της για συνέντευξη και που το βιντεάκι της το λάτρεψαν χιλιάδες χρήστες στο TikTok.

Σε αντίθεση με τη δική μου ιστορία, όταν την κάλεσαν και μάλιστα ανέφερε ότι δεν έχει πού να αφήσει το παιδί, της πρότειναν να το πάρει μαζί της. Έτσι ετοιμάστηκαν και οι δύο, μαμά και γιος, για την πρώτη κοινή συνέντευξή τους.

Σίγουρα είναι ένα απίθανο βίντεο μιας και όλοι οι εργοδότες που καλούν έναν γονιό για συνέντευξη και δεν έχει (εκείνη την ημέρα) να αφήσει κάπου το παιδί, να του δίνουν τη δυνατότητα να το πάρει μαζί του, ώστε να μην χάσει τη μία και μοναδική ευκαιρία που έχει, να μπει ξανά στην αγορά εργασίας.

Πολύ θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας επάνω σε αυτό το θέμα. Έχετε κάποια αντίστοιχη εμπειρία σαν τη δική μου (αρνητική) ή σας της Maggie Mundwiller (θετική); Στείλτε μου μήνυμα εδώ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved