Δούκισσα Νομικού: Κυριακάτικη εξόρμηση με τα παιδιά στη θάλασσα (εικόνες)

«Μα τι υπέροχη μέρα η σημερινή» σχολίασε το γνωστό μοντέλο.

Δούκισσα Νομικού: Κυριακάτικη εξόρμηση με τα παιδιά στη θάλασσα (εικόνες)

Τι κι αν διανύουμε τις τελευταίες μέρες του Σεπτεμβρίου; Ο υδράργυρος είναι ακόμα στα ύψη και πολλοί ήταν αυτοί που επέλεξαν να δροσιστούν σε κοντινές παραλίες της Αττικής το Σαββατοκύριακο.

Μεταξύ αυτών και η Δούκισσα Νομικού. Το γνωστό μοντέλο πέρασε μία «υπέροχη μέρα» στην παραλία, όπως χαρακτηριστικά έγραψε στο Instagram, παρέα με τα δύο της παιδιά. Μάλιστα, η διάσημη μαμά δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών και μας έδειξε στιγμιότυπα από την εξόρμησή τους.

doukissa nomikou eksormisi thalassa 6

Δούκισσα Νομικού: Η καθημερινότητα με δύο παιδιά

Για τη Δούκισσα Νομικού προτεραιότητα είναι τα δύο της παιδιά και η οικογένειά της. Ο Σάββας και η μικρή Αναστασία έχουν πλέον μεγαλώσει αρκετά και η διάσημη μαμά μοιράζεται ολοένα και πιο συχνά φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντάς μας στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους, όπως έκανε και χθες ή την περασμένη εβδομάδα, που ο Σάββας ξεκίνησε το σχολείο.

«Σήμερα, το αγόρι μου ξεκινάει για πρώτη φορά το σχολείο
Και είναι τόσο ενθουσιασμένος ☺️ Φοράει την τσάντα του και τρέχει για να φτάσει! Κι εγώ λίγο πιο πίσω τον κοιτάζω περήφανα, με ένα μεγάλο και φωτεινό χαμόγελο και δακρύζω κρυφά από συγκίνηση!

Το μωρό μου μεγάλωσε. Και ανοίγει τα φτερά του, τα φτερά που φτιάχνουμε με αγάπη 3,5 χρόνια τώρα.

Το μωρό μου πετάει σήμερα για πρώτη φορά, μαζί με όλα τα παιδιά που ξεκινούν το σχολείο!

Καλή σχολική χρόνια να έχουμε. Αλήθεια, εσείς μανούλες που βλέπετε τα παιδάκια σας να πηγαίνουν για πρώτη φορά στο σχολείο, πώς νιώθετε; Χαμογελάτε ή κλαίτε από συγκίνηση όπως κ ‘γώ;», είχε γράψει η Δούκισσα Νομικού στην ανάρτησή της και συνοδεύοντας την παρακάτω φωτογραφία.

doukissa nomikou gios

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το γνωστό μοντέλο χθες από εξόρμησή τους στη θάλασσα, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved